22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG Soundbar SP8YA: Αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας!

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο Soundbar SP8YA που ταιριάζει τέλεια με τις LG τηλεοράσεις, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο και αναβαθμίζοντας παράλληλα τον χώρο με τον προσεγμένο σχεδιασμό του. Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής AI a9, αποδίδει εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης ήχο, ενώ ο χειρισμός του γίνεται εύκολα και απλά με το τηλεχειριστήριο της LG τηλεόρασης.

    Επιπλέον, με το AI Sound Pro, τα πάντα ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το LG Soundbar SP8YA έχει την υπογραφή του κορυφαίου ήχου της Meridian, πρωτοπόρο στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DS). Με ισχύ 440 W και subwoofer, αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης 3.1.2 καναλιών στα 24 bit/96 kHz, επιτυγχάνοντας έτσι πιο ακριβή αναπαραγωγή του ήχου.

    Παράλληλα, η τεχνολογία DTS:X και το Dolby ATMOS προσαρμόζουν τους ήχους με ακρίβεια και προσδίδουν ακουστικές διαστάσεις στον χώρο, μεταμορφώνοντας την εμπειρία ακρόασης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι χρήστες θα νιώσουν τη διαφορά και στα αγαπημένα τους παιχνίδια, καθώς πολλοί τίτλοι σε XBOX και PC είναι ήδη συμβατοί.

    Το SP8YA διαθέτει, επίσης, τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου και αποδίδει περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση. Ακόμη, το AI Room Calibration διορθώνει την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα στον χώρο μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, διαθέτει την απαραίτητη συμβατότητα με τις περισσότερες υπηρεσίες AI[1], όπως το AirPlay 2 και το Spotify Connect. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να παίζουν μουσική και να χειρίζονται εύκολα έξυπνες συσκευές με την πλατφόρμα της επιλογής τους. Τέλος, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

    *****

    [1] Η διαθέσιμη συνδεσιμότητα AI ενδέχεται να διαφέρει ανά γλώσσα και χώρα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles