20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG συνεχίζει να τρολλάρει με τις IPS οθόνες της. Αυτή τη φορά σε ανδρικά ουρητήρια… (vid)

    H LG έχει κέφια. Κι έχει επίσης να υπερηφανεύεται ότι οι IPS οθόνες της έχουν τόσο ζωντανά χρώματα που μπορεί να σε… μπλοκάρουν.

    lg-urinal-trolling

    Θυμάστε την πρώτη φάρσα που είχε κάνει η Κορεατική εταιρεία σε ένα ασανσέρ; Είχε ντύσει το «πάτωμα» του ανελκυστήρα με IPS panels και όσοι άμοιροι έμπαιναν μέσα, έχαναν ξαφνικά τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν. Ε, η LG πάει το trolling με τις IPS οθόνες της σε άλλο επίπεδο… πιο υψηλό… στο επίπεδο ακριβώς πάνω από τα ανδρικά ουρητήρια.

    O μύθος λέει πως οι άντρες αντιμετωπίζουν ένα άγχος όταν βρίσκονται σε ουρητήρια και κάποιος τους παρακολουθεί. Για να δοκιμάσει αυτή τη θεωρία, η LG τοποθέτησε τις 21:9  IPS οθόνες πάνω από ουρητήρια, εκεί που συνήθως υπάρχουν διαφημίσεις. Οι ανυποψίαστοι άντρες που πλησίαζαν για να κάνουν την… ανάγκη τους, ξαφνικά βλέπουν καυτές υπάρξεις να τους κοιτάζουν και να τους κάνουν…. Νοήματα.

    Αποτέλεσμα; Ο μέσος όρος «καθυστέρησης» στην «εκτέλεση» του task ήταν τα 16 δευτερόλεπτα. Αλλά καταγράφηκε και 26% αποτυχία «υλοποίησης». Γιατί άραγε;;; Δείτε το βίντεο:

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles