14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LG Twin Wash. Τα 2-in-1 πλυντήρια που κάνουν το πλύσιμο των ρούχων… απόλαυση! (IFA 2016)

    H LG γνωρίζει πως να καινοτομεί και πράγματι για μία ακόμη φορά στην IFA 2016 απέδειξε γιατί θεωρείται από τις top κατασκευάστριες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των home appliances. Μία από τις σημαντικότερες “προϊοντικές” παρουσίες είχε να κάνει με την εμφάνιση του LG Twin Wash, το πλυντήριο της κορεατικής εταιρείας που σας επιτρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές πλύσεις… ταυτόχρονα!

    LG Twin Wash (8)

    Συνδυάζοντας ένα κλασικό πλυντήριο με πόρτα στο μπροστινό του μέρος, με ένα ακόμη δεύτερο μικρότερο πλυντήριο στη… βάση του το οποίο ανοίγει συρταρωτά, μπορείτε να πλύνετε πιο γρήγορα από ποτέ ρούχα που δε θα βάζατε ποτέ στο ίδιο πρόγραμμα πλύσης χωρίς… καταστροφικά αποτελέσματα. Μάλιστα, το δεύτερο μικρότερο πλυντήριο μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, να ενσωματωθεί σε κάθε πλυντήριο της εταιρείας με κάδο που ανοίγει από μπροστά.

    LG Twin Wash (5)

    Κάθε πλυντήριο εννοείται πως έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά με το Twin Wash να διαθέτει χωρητικότητα πλύσης στα 10 κιλά, ταχύτητα περιστροφής στα 1400RPM, μηχανισμό Inverter Direct Drive moter που εξαλείφει τους κραδασμούς και παράγει λιγότερο θόρυβο. Επίσης, η ενεργειακή κλάση του Twin Wash ανέρχεται στo Α++-40% και υποστηρίζει λειτουργία TurboWash για τέλειο (και προπάντων οικονομικό) πλύσιμο σε μόλις μία ώρα.

    LG Twin Wash (10)

    Όσον αφορά το μικρό αδερφάκι του: Twin Wash Mini η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 2 κιλά, περιστρέφεται στα 800RPM, με το μοτέρ του να πραγματοποιεί τρεις διαφορετικές κινήσεις, ενώ παράλληλα η συσκευή διαθέτει 6 προγράμματα πλυσίματος. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να συνδεθούν με το Smart Diagnosis mobile app, το οποίο βοηθάει στη γρήγορη διάγνωση των τεχνικών προβλημάτων που ενδεχομένως να εμφανίσουν τα LG Twin Wash, μέσω της χρήσης μίας οποιασδήποτε mobile συσκευής. Αναμφίβολα, μία ακόμη καινοτομία που φέρει την ποιοτική σφραγίδα της LG…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles