15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG UHD τηλεοράσεων UP75: Ρεαλιστικές εικόνες εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιος ήχος από τη νέα σειρά!

    Τη νέα σειρά UHD τηλεοράσεων UP75 με Real 4K ανάλυση κυκλοφόρησε η LG Electronics (LG), προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Διαθέσιμες σε 75, 65, 55, 50 και 43 ίντσες, οι νέες τηλεοράσεις αποδίδουν ρεαλιστικές εικόνες, με ζωηρά χρώματα και τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε pixels από την ανάλυση Full HD.

    Ενσωματώνοντας 4K επεξεργαστή που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του βίντεο, οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει την ανάλυση 4K, ενισχύοντας τη λεπτομέρεια, την ανάλυση και τα χρώματα. Παράλληλα, ένας αισθητήρας φωτός AI αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντα χώρου και στη συνέχεια, ο επεξεργαστής ρυθμίζει λεπτομερώς τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων, επιτυγχάνοντας βέλτιστη φωτεινότητα της οθόνης. Το περιεχόμενο HDR έρχεται βελτιωμένο με προσαρμογές στη φωτεινότητα, αποδίδοντας τις σκοτεινές σκηνές με εκπληκτική αντίθεση, λεπτομέρεια και βάθος χρώματος. Λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, ο επεξεργαστής αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος του, για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

    Τα νέα μοντέλα UHD τηλεοράσεων διαθέτουν, επίσης, τη λειτουργία FILMMAKER MODE™ που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσετε την ταινία όπως πρέπει.

    Οι λάτρεις του gaming, θα απολαύσουν λεπτομερή γραφικά HDR χάρη στο Game Optimizer και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), που κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο. Μέσω του Game Optimizer, οι gamers μπορούν να διαχειριστούν όλες τις ρυθμίσεις σε ένα μέρος, με βελτιστοποιημένες λειτουργίες για διάφορα είδη παιχνιδιών: FPS, RPG και RTS.  Επιπλέον, το HGiG παρακολουθεί την απόδοση της τηλεόρασης και την ποιότητα της εικόνας και στη συνέχεια συντονίζει τα γραφικά HDR για να προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία.

    Όσον αφορά στην παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, υπάρχει διαθέσιμη η λειτουργία Sports Alert που ειδοποιεί τους χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των αγώνων για να μη χάνουν στιγμή από τις αγαπημένες τους ομάδες. Οι LG UHD τηλεοράσεις μπορούν να συνδεθούν εύκολα με ηχεία Bluetooth, προσφέροντας surround ήχο και μεταφέροντας την ατμόσφαιρα των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σας.

    Τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους συμπληρώνει το LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές[1] στα ελληνικά, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές. Μέσω του ThinQ AI, των φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου Magic Remote, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή τους. Τέλος, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των UHD τηλεοράσεων με το λεπτό πάνελ και πλαίσιο, συμβάλλει στην διακόσμηση του εκάστοτε χώρου.

    *****

    [1]Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles