13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG UltraFine 4K monitor: Ο τέλειος σύντροφος για Mac

    Η LG παρουσιάζει το UltraFine 4K monitor 24MD4KL-B που αποτελεί την ιδανική λύση για τους κατόχους Mac υπολογιστών που αναζητούν μια συμβατή εξωτερική οθόνη.  Το νέο μοντέλο της LG με τα 8 εκατομμύρια pixels και άνω, προσφέρει εκπληκτική UHD ανάλυση και ισχυρή απόδοση από όλες τις απόψεις, καθώς και τις πιο πρόσφατες επιλογές συνδεσιμότητας.

    ultrafinetm_4k_monitor_24md4kl-b_3_0

    Υποστηρίζοντας τις θύρες Thunderbolt 3 και USB Type-C, το UltraFine 4K monitor προσφέρει επιπρόσθετη συνδεσιμότητα και ισχύ για συμβατές συσκευές και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν έναν ευέλικτο σταθμό εργασίας, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανάβουν δύο LG UltraFine 4K, συνδέοντας το MacBook Pro ή το MacBook Air, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να φορτίζουν ένα Mac έως 85W, χωρίς ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

    Παράλληλα, το νέο monitor της LG αποδίδει ευκρινέστατο κείμενο και ζωντανές εικόνες με εύρος χρωμάτων, καθώς υποστηρίζει DCI-P3 και 500 nits φωτεινότητας. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου, χρησιμοποιώντας το macOS, χωρίς να χρειάζεται η χρήση πλήκτρων.

    ultrafinetm_4k_monitor_24md4kl-b_1_0

    Τέλος, διαθέτει εύκολη ρύθμιση ύψους/κλίσης και εύχρηστη βάση επιτοίχιας στήριξης με βραχίονα στερέωσης VESA [1] καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή του ύψους της οθόνης για ένα πιο προσωπικό, άνετο περιβάλλον χρήσης.

    Tο UltraFine 4K monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

    ultrafinetm_4k_monitor_24md4kl-b_2_0

    [1] Ο βραχίονας στερέωσης VESA δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles