13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG UltraGear: Νέα gaming monitors που κόβουν την ανάσα!

    Η σειρά UltraGear υπόσχεται προηγμένη gaming εμπειρία προσθέτοντας Nano IPS με τεχνολογία Polarizer ATW, OLED 48 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 260 Hz στα τελευταία μοντέλα

    Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς gaming οθονών UltraGear™ (μοντέλα 32GQ950, 32GQ850 και 48GQ900). Με μια ολοκαίνουργια γλώσσα σχεδιασμού, την πιο πρόσφατη τεχνολογία οθόνης και μια σειρά από δυνατότητες gaming και συνδεσιμότητας, οι gaming οθόνες UltraGear 2022 έχουν ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των παικτών.

    Προσφέροντας κορυφαία οπτική απόδοση και ταχύτητα, η ναυαρχίδα 32GQ950 είναι εξοπλισμένη με οθόνη Nano IPS 4K, που αποδίδει ρεαλιστικά χρώματα με την τεχνολογία Advanced True Wide (ATW) Polarizer, ενώ η 32GQ850 διαθέτει οθόνη QHD Nano IPS με ATW και εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, με υπερχρονισμό (O/C) έως 260 Hz. Η νέα σειρά καλωσορίζει επίσης την οθόνη 48GQ900, την πολυαναμενόμενη πρώτη είσοδο της UltraGear στην κατηγορία OLED gaming monitor.

    Τα φετινά μοντέλα LG UltraGear διαθέτουν ακόμη πιο κομψή αισθητική gaming με ευκρινή, γωνιακά πλαίσια και εξάγωνο οπίσθιο φωτισμό. Μαζί με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, οι οθόνες της LG για το 2022 προσφέρουν την πιο πρόσφατη συνδεσιμότητα HDMI 2.1, επιτρέποντας λειτουργίες όπως μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και υποστήριξη για γρήγορο παιχνίδι 4K σε υπολογιστές και τις πιο πρόσφατες κονσόλες. Και, όπως θα περίμενε κανείς, η νέα σειρά UltraGear προσφέρει εκπληκτική, ζωντανή ποιότητα εικόνας και αστραπιαίο χρόνο απόκρισης – οι δύο οθόνες 32 ιντσών χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία Nano IPS της LG με χρόνο μετάβασης από γκρι σε γκρι (GTG) με χρόνο απόκρισης 1 χιλιοστού του δευτερολέπτου, ενώ το 48GQ900 χρησιμοποιεί ένα υψηλής ποιότητας πάνελ OLED LG 48 ιντσών με χρόνο απόκρισης 0,1 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

    Το UltraGear 32GQ950 είναι μια gaming οθόνη υψηλής απόδοσης με ανάλυση 4K (3.840 x 2.160), που σίγουρα θα βρει μια θέση στις λίστες επιθυμιών πολλών παικτών. Η Nano IPS 1ms gaming οθόνη είναι το πρώτο μοντέλο ανάλυσης 4K της LG που διαθέτει τεχνολογία ATW Polarizer, η οποία βελτιώνει την ικανότητα του πάνελ να προσφέρει φωτεινά, αληθινά χρώματα και βαθύ, σκούρο μαύρο χρώμα που καλύπτουν ευρεία γωνία θέασης. Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ 1000, η 32 ιντσών οθόνη της LG προσφέρει επίσης υψηλή φωτεινότητα (1.000 nits) και 98% χρωματική γκάμα DCI-P3, καθώς και εύκολη σύνδεση με υπολογιστές και κονσόλες με δύο θύρες HDMI 2.1.

    Με τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης της νέας σειράς – 240 Hz, όταν υπερχρονίζεται 260 Hz – και χρόνο απόκρισης 1 ms, η οθόνη UltraGear 32GQ850 32 ιντσών παρέχει την ομαλή, γρήγορη απόδοση που απαιτούν πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η οθόνη της LG, με πιστοποίηση VESA AdaptiveSync Display, διαθέτει Nano IPS QHD (2.560 x 1.440) με τεχνολογία ATW Polarizer που εγγυάται ομαλά γραφικά και σταθερά χρώματα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης. Το 32GQ850 διαθέτει επίσης πιστοποίηση VESA DisplayHDRTM 600, κάλυψη 98% DCI-P3 και αισθητική χωρίς πλαίσιο τριών όψεων που προσελκύει τους παίκτες, επιτρέποντάς τους να βυθιστούν ακόμη περισσότερο στη δράση.

    Το 2022 έρχεται η πρώτη OLED gaming οθόνη της LG UltraGear, η 48GQ900. Ένα προϊόν βραβευμένο με Red Dot και iF Design Award, η αυτοεκπέμπουσα οθόνη ανάλυσης 4K 48 ιντσών διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (όταν υπερχρονίζεται 138 Hz), χρόνο απόκρισης 0,1 ms, άψογη ακρίβεια χρωμάτων και σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο. Ιδανικό για παιχνίδια σε υπολογιστή και κονσόλα, το νέο μοντέλο προσφέρει την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και την αντίθεση της OLED τεχνολογίας και διαθέτει την αντιθαμβωτική επίστρωση χαμηλής ανακλαστικότητας (AGLR) της LG, η οποία μειώνει τους οπτικούς περισπασμούς, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν την προσοχή τους πλήρως στο παιχνίδι. Επιπλέον, το 48GQ900 διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη άνεση παιχνιδιού και κομψή βάση που παρέχει βέλτιστη σταθερότητα χωρίς να περιορίζει το χώρο του γραφείου ή του τραπεζιού του χρήστη.

    Για να ολοκληρωθεί η gaming εμπειρία, οι πιο πρόσφατες οθόνες παιχνιδιών LG UltraGear είναι εξοπλισμένες με υποδοχή ακουστικών 4 ακίδων, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιού και να συνομιλήσουν καθώς παίζουν. Τα μοντέλα του 2022 προσφέρουν επίσης ανώτερο ήχο surround DTS Headphone:X, που αναπαράγει κάθε ήχο του παιχνιδιού με εκπληκτική ευκρίνεια.

    «Οι πιο πρόσφατες οθόνες παιχνιδιών UltraGear της LG διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και σχεδιασμό που ανεβάζει τον πήχη για την κατηγορία των οθονών παιχνιδιών», δήλωσε ο Seo Young-jae, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας IT της LG Electronics Business Solutions. «Ιδανικές τόσο για υπολογιστή όσο και για κονσόλα, οι νέες μας οθόνες προσφέρουν δυνατότητες και λειτουργικότητα που ανεβάζουν την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε στη φήμη της επωνυμίας UltraGear με καινοτόμα προϊόντα που βάζουν τις ανάγκες των παικτών πάνω από όλα.»

    Οι νέες οθόνες παιχνιδιών UltraGear θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία αυτόν τον μήνα. Οι κυκλοφορίες στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία θα ακολουθήσουν αργότερα φέτος. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ultragear Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles