16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG UltraGear OLED 48GQ900: Απόλαυσε gaming ανώτερου επιπέδου χάρη στη μεγάλη οθόνη 48 ιντσών

    Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε πρόσφατα μια νέα καινοτομία στον κλάδο των οθονών, την νέα gaming UltraGear™ οθόνη (μοντέλο 48GQ900-B), που αποτελεί την πρώτη OLED gaming οθόνη της σειράς. Η εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 48 ιντσών προσφέρει μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για gamers, δημιουργούς περιεχομένου και γενικά όσους χρειάζονται μια μεγαλύτερη οθόνη για εργασία ή ψυχαγωγία. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της, η οθόνη LG 48GQ900-B φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε το ψηφιακό περιεχόμενο.

    H LG 48GQ900-B, βραβευμένη με Red Dot1 και iF Design Award2, είναι ανάλυσης UHD 4K, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (overclocked 138 Hz), χρόνο απόκρισης 0,1 ms (GtG) και σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο. Ιδανικό για παιχνίδια σε υπολογιστή και κονσόλα, το νέο μοντέλο προσφέρει πλούσια χρωματική αναπαράσταση χάρη στην τεχνολογία SELF-LIT OLED Pixel και με λόγο αντίθεσης 1.500.000:1, κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύεται με εξαιρετική ευκρίνεια.

    Η εφαρμογή της τεχνολογίας Anti-Glare και της χαμηλής αντανάκλασης μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία θέασης οπουδήποτε, μειώνοντας την απόσπαση της προσοχής από την οθόνη ακόμη και σε φωτεινό περιβάλλον. Επιπλέον, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της καταπόνησης των ματιών με ένα πάνελ που δεν τρεμοπαίζει3. Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο χαρακτηριστικών gaming υψηλής τεχνολογίας, όπως συνδεσιμότητα HDMI 2.1 για gaming 4k στα 120Hz4 και συμβατότητα με NVIDIA G-

    Sync® και AMD FreeSync™ Premium, η νέα οθόνη της LG αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους πιο ανταγωνιστικούς gamers.

    Τέλος, η LG 48GQ900-B διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη άνεση παιχνιδιού και κομψή βάση που παρέχει βέλτιστη σταθερότητα χωρίς να περιορίζει το χώρο του γραφείου ή του τραπεζιού του χρήστη. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel5. Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη LG Ultragear 48GQ900 μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles