24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG Velvet 5G: Αποκαλύπτεται στις 7 Μαΐου και σηματοδοτεί το δυναμικό comeback της LG

    Με ένα νέο βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε σήμερα η LG, ανακοινώνει ότι στις 7 Μαΐου στις 10 π.μ. τοπική ώρα Νότιας Κορέας θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της κινητό, LG Velvet. Λόγω της πανδημίας του COVID-19, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης μπορεί να γίνει μέσω των επίσημων λογαριασμών YouTube και Facebook της LG.

    Όπως αναφέρει η LG, το όνομα Velvet (βελούδο) αντιπροσωπεύει την εικόνα «απαλότητας» στην εμφάνιση και στο λογισμικό – που αποτελούν δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του νεου LG Velvet. Στην επάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους της συσκευής υπάρχουν τρεις κάμερες και ένα φλας LED σε φθίνουσα σειρά κατά μέγεθος, ενώ οι καμπύλες στις γωνίες κάνουν το κράτημα της συσκευής ευχάριστο.

    Tο νέο βίντεο, παρουσιάζει την όμορφη ρύθμιση της κάμερας, καθώς και μια εγκατάσταση που διαθέτει το νέο LG Velvet, σε σχήμα μιας σταγόνας βροχής με τρεις αισθητήρες. Στο βίντεο, η LG δείχνει επίσης τα χρώματα – Aurora White, Aurora Grey, Aurora Green και Illusion Sunset.

    Ωστόσο, η μόνη επιβεβαιωμένη έως τώρα προδιαγραφή είναι το chipset Snapdragon 765G που θα φέρει το νέο LG Velvet, κάτι που σημαίνει ότι το νέο smartphone της LG θα υποστηρίζει 5G. Η οθόνη είναι OLED, 6,7 ιντσών ή 6,9 ιντσών με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων επί αυτής. Το νέο LG Velvet, θα υποστηρίζεται από μπαταρία 4000 mAh και τριπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα 48 megapixel.

    https://www.youtube.com/watch?v=atoPtQXbgdE&feature=emb_title

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles