19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG Watch Urbane LTE. Νέο smartwatch με λειτουργικό των Κορεατών, αυτόνομη λειτουργία και μπαταρία 700mAh

    Οι Κορεάτες μας είχαν δείξει πριν λίγες ημέρες το νέο τους “premium” έξυπνο ρολόι LG Watch Urbane και τώρα, λίγο πριν την πρεμιέρα του MWC 2015, επανέρχονται με το LG Watch Urbane LTE. Είναι η νέα “ταχύτερη” έκδοση της συσκευής, που, ωστόσο, δε χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android Wear, αλλά την LG Wearable πλατφόρμα.

    lg-watch-urbane-lte-2

    Πρόκειται, βλέπετε, για ένα gadget που συνεργάζεται μεν με Android συσκευές, μπορεί, ωστόσο, να λειτουργήσει και αυτόνομα, χωρίς σύνδεση με το κινητό σας. Έχει μικρόφωνο για να πραγματοποιεί κλήσεις (μπορείτε να μιλήσετε μέσω VoLTE χωρίς να συνδέσετε το τηλέφωνό σας), ενώ, εκτός από LTE, υποστηρίζει NFC (που η LG σημειώνει ότι του επιτρέπει τις ανέπαφες πληρωμές), Bluetooth και Wi-Fi. Διαθέτει ακόμη ένα “walkie-talkie” χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη συνομιλία σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, ενώ, χάρη στο “emergency speed-dial” χαρακτηριστικό, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις με ένα πλήκτρο.

    Η LG τοποθετεί μία μεγαλύτερη μπαταρία στο Urbane LTE που φτάνει τα 700mAh, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της συσκευής. Το νέο έξυπνο ρολόι διαθέτει ακόμη ποικιλία αισθητήρων, όπως γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης, καρδιακών ρυθμών, καθώς και GPS.

    lg-watch-urbane-lte

    Όσον αφορά την εμφάνισή της, η συσκευή διαθέτει μεταλλική κατασκευή με τρία πλήκτρα στο πλάι, ενώ στα specs της περιλαμβάνονται οθόνη plastic OLED 1.3 ίντσας με ανάλυση 320×320 pixels και pixel density 245ppi, επεξεργαστής Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικός χώρος. Aντέχει, επίσης, το νερό και τη σκόνη, χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IP67.

    Περισσότερα τόσο για το LG Watch Urbane LTE, όσο και για την κλασική έκδοσή του με Android Wear, θα έχουμε στο πλαίσιο του MWC 2015, όπου θα βρίσκεται και το digitallife.gr.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles