21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG Wine Smart. Clamshell smartphone από τους Κορεάτες!

    Επίσημη πρεμιέρα σε κορεατικό έδαφος για ένα clamshell… smartphone από την LG. Η “καινοτόμα” υλοποίηση του Κορεάτη κατασκευαστή ονομάζεται LG Wine Smart και πρόκειται για μία συσκευή που ενσωματώνει το Android KitKat.

    lg-wine-smart

    Με στόχο τους μεγαλύτερους χρήστες καθώς και ειδικό κοινό, η συσκευή παραμένει αμφίβολο αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Όσον αφορά τα specs της πάντως, πρόκειται φυσικά για μία entry-level πρόταση με οθόνη 3,5 ιντσών ανάλυσης 320×480 pixels και πληκτρολόγιο, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο, δύο κάμερες 8MPixels και VGA, καθώς και αφαιρούμενη μπαταρία 1.700mAh.

    To “Safe Keeper” function θα φανεί ιδιαίτερα πρακτικό για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα, στέλνοντας μία ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης με τη θέση του χρήστη σε έναν προκαθορισμένο αριθμό σε περίπτωση που το τηλέφωνο δε χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η συσκευή διαθέτει επίσης ειδικό πλήκτρο για το δημοφιλές στην Κορέα instant messaging service Kakao Talk ώστε ακόμη και μεγαλύτεροι σε ηλικία χρήστες να μπορούν να το χρησιμοποιούν με ευκολία.

    Το LG Wine Smart θα κυκλοφορήσει στην Κορέα στις 26 Σεπτεμβρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=g4lHFdCgQwA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles