14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG X Power 2: Έρχεται… με πανίσχυρη χωρητικότητα μπαταρίας 4.500 mAh και οθόνη 5.5″ HD In-cell Touch!

    Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του multitasking και του gaming καθώς το νέο LG X Power 2, ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες που αναζητούν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μεγάλη οθόνη, θα  είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά τον ερχόμενο Απρίλιο από την MT TECHNOLINE – Επίσημος Διανομέας των κινητών τηλεφώνων LG στην Κύπρο.

    LG-X-powr-2

    Το νέο  LG X Power καταφθάνει… με οθόνη αφής HD In-cell Touch 5,5 ιντσών ανάλυσης 720p και μπαταρία 4.500 mAh που επιτρέπει στην συσκευή να λειτουργήσει για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να χρειάζεται καθόλου επαναφόρτιση. Μπορεί να προβεί στην αναπαραγωγή video για ως 15 ώρες αλλά προσφέρει και web surfing για ως και 18 ώρες. Και όλα αυτά, με μια μόνο φόρτιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η νέα συσκευή έρχεται με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, επομένως η μπαταρία του θα φορτίζεται πλήρως το πολύ μέσα σε δυο ώρες. Πολύ χρήσιμη είναι επίσης η λειτουργία «Comfort View» που κάνει την ανάγνωση e-books και των webcomics πιο άνετη λόγω της μείωσης της ποσότητας του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη.

    LG-X-power-2

    Το LG X Power 2 διαθέτει επίσης 5MP φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας πάνω από την οθόνη που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν selfies και wefies μέχρι και με οκτώ άτομα χωρίς τη χρήση selfiestick, ενώ η 13MP πίσω κάμερα του διαθέτει τη λειτουργία «Zero Shutter Lag» που ελαχιστοποιεί την ενοχλητική καθυστέρηση μεταξύ του χρόνου που μεσολαβεί από την ώρα που ο χρήστης πατήσει το κουμπί του κλείστρου μέχρι να βγει η φωτογραφία. Επιπρόσθετα, ένα μπροστινό απαλό LED flash καθιστά δυνατή τη λήψη ομαδικών φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου, ενώ η λειτουργία «AutoShot» ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο της μπροστινής κάμερας, όταν εντοπίζει το πρόσωπο του χρήστη. Οι λειτουργίες «Gesture Shot» και «Gesture Interval Shot» μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν και να ανταποκριθούν στις κινήσεις των χεριών, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πατήσει το κουμπί του κλείστρου, που αποτελεί την πλέον συνηθισμένη αιτία για τη λήψη θαμπών φωτογραφιών. Τέλος, με τη λειτουργία «Quick Share», οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αμέσως τις φωτογραφίες στο αγαπημένο τους site κοινωνικής δικτύωσης με ένα μόνο πάτημα.

    Να σημειωθεί ότι η συσκευή τρέχει Android 7 Nougat, υποστηρίζει δίκτυα LTE και στο εσωτερικό της  υπάρχει ένα οκταπύρηνο SoC χρονισμένο στα 1.5GHz. Διαθέτει 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, και 2GB RAM και οι διαστάσεις της είναι 154,7 x 78,1 x 8,4 χιλιοστά, ζυγίζει 164 γραμμάρια. Οπως αναφέρθηκε και στην αρχή, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο σε αρκετές χρωματικές εκδόσεις (black, titanium, blue και gold) χωρίς όμως ωστόσο να είναι γνωστή η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η MT TECHNOLINE για τη συγκεκριμένη συσκευή.

    https://www.youtube.com/watch?v=O_jOhkWJD4k

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles