15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG XBOOM RK7: Το ηχείο που θα σε κάνει να παρτάρεις με την παρέα σου μέχρι τελικής πτώσης

    Το νέο ηχείο LG XBOOM RK7 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από την LG Electronics και συναρπάζει τους λάτρεις των πάρτι και του καθαρού και δυνατού ήχου. Οι ευέλικτες λειτουργίες, οι ηχητικές ικανότητες και οι πολλαπλοί συνδυασμοί χρωμάτων και φωτισμού, καθιστούν το LG XBOOM RK7 ως την ιδανική λύση για επιτυχημένα και διασκεδαστικά πάρτι.

    lg_xboom_rk7_speaker_2

    Το LG XBOOM RK7 διαθέτει ισχύ 550 Watt και ισορροπημένη ποιότητα ήχου με δυνατά μπάσα που εκπέμπουν με διπλά woofer και διπλά tweeter. Παράλληλα, προσφέρει μοναδική διασκέδαση και μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του ήχου, επιτρέποντας την ενσύρματη σύνδεση απεριόριστων μονάδων ή την ασύρματη σύνδεση έως και 10 μονάδων. Το ηχείο ενσωματώνει το codec aptX HD, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης ακρίβειας από τον αντίστοιχο ενός cd, από οποιοδήποτε συμβατό τηλέφωνο απευθείας στο ηχείο.

    Το ηχείο διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει, ενώ η σχεδίασή του επιτρέπει τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφη τοποθέτηση. Όσον αφορά την φορητότητα, το νέο “smart” LG XBOOM RK7 είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσφέρει λύσεις που κάνουν τα πάρτι πιο εύκολα από ποτέ, καθώς εντοπίζει τον προσανατολισμό του και προσαρμόζει το πεδίο του ήχου αντίστοιχα.

    Χάρη στις λειτουργίες DJ και με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, το LG XBOOM RK7 είναι το κατάλληλο εργαλείο για συναρπαστικά πάρτι. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά εφέ, όπως scratch, να προσθέσει διάφορα ηχητικά εφέ, να «λουπάρει» (loop) σε συγκεκριμένα τμήματα του κομματιού. Επίσης, μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε αφαιρώντας τη φωνή με το πάτημα ενός κουμπιού ή να αποκτήσει τον έλεγχο της φωνής του με 18 διαφορετικά φωνητικά εφέ.

    lg_xboom_rk7_speaker_1

    Τέλος, μπορεί να απολαύσει τις αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές, αθλητικές διοργανώσεις και ταινίες με πανίσχυρο και ισορροπημένο ήχο χωρίς να χρειάζεται καλώδια, απλά συνδέοντας το LG XBOOM RK7 σε μια συμβατή τηλεόραση LG.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles