20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Life is Strange κυκλοφόρησε και είναι περίεργα όμορφο (trailer)!

    Το επεισοδιακής μορφής Life is Strange αποτελεί ένα ιδιαίτερο third-person adventure, στο οποίο οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο της Max Caulfield, μίας έφηβης που ζει στο Oregon και η οποία έχει τη μοναδική δυνατότητα να αντιστρέφει το χρόνο, παρεμβαίνοντας και επηρεάζοντας γεγονότα που μέχρι πρότινος θεωρούνταν τετελεσμένα.

    Life-Is-Strange

    H Max μαζί με της φίλη της Chloe σύντομα θα κληθούν να βρουν απαντήσεις σε μία σειρά από βασανιστικά και ένοχα μυστικά που επηρεάζουν όχι μόνο τις ίδιες, αλλά και τους κατοίκους της μικρής πόλης του Oregon που ζουν. To Life is Strange πρόκειται για έναν τίτλο που διακρίνεται για το κινηματογραφικό feeling, τα έντονα συναισθήματα και το βαθύ storyline που μοιάζει να είναι δομημένο στη λογική των διαρκών ανατροπών. Το πρώτο επεισόδιο από τα πέντε (ονόματι Chrysalis) είναι ήδη διαθέσιμο, με το Life is Strange να κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One, PS3, Χbox 360 και PC. Δείτε το launch trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από ένα adventure που δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει τους φίλους του είδους (και όχι μόνο)…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles