22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Life: To sci-fi θρίλερ με τους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds

    H Sony Pictures κυκλοφόρησε το trailer του Life, το φιλμ που θέτει τους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds αντιμέτωπους με μία εξωγήινη απειλή. Τα λόγια του John F. Kennedy από την ομιλία του στο Rice Univesity περί εξερεύνησης του διαστήματος ακούγονται στο background την ώρα που ο τρόμος επιτίθεται στους δύο άντρες αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

    screenshot-2016-10-31-18-03-53

    Οι Gyllenhaal, Reynolds, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare και Olga Dihovichnaya, ερμηνεύουν το πολυφυλετικό πλήρωμα, που είναι έτοιμο να κάνει μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, να αποδείξει δηλαδή πως υπάρχει ζωή στον Άρη. Στην πορεία όμως οι εξωγήινοι παράγοντες θα αποδειχθούν πολύ πιο εχθρικοί και επικίνδυνοι, σ’ ένα φιλμ που βάζει ξανά τον παράγοντα τρόμο στο διάστημα με Αlien στυλ.
    Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Daniel Espinosa που συναντιέται ξανά με τον Reynolds μετά το Safe House ενώ το σενάριο είναι των Rhett Reese και Paul Wernick, το περιβόητο δηλαδή δίδυμο του Deadpool. To φιλμ θα ανοίξει στην Αμερική στις 26 Μαίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles