21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμες για προ-παραγγελία οι χρωματιστές θήκες Lifeproof frē για το iPhone 5 MONO στο MyBanana.com !

    Διάλεξε το αγαπημένο σου από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα: λαχανί, μωβ, μπλε, λαδί ή τυρκουάζ?

    lp fre new colors

    Lifeproof frē for iPhone 5  – Η απόλυτα λεπτή και απόλυτα αδιάβροχη θήκη για iPhone σου.

    Η αδιάβροχη θήκη LifeProof frē for iPhone 5 είναι πραγματικά μια στιλάτη, minimal θήκη με δυνατά στοιχεία: λεπτή, εύχρηστη, ελαφριά, όμως δυνατή και πολύ ισχυρή.

    Κάθε LifeProof προσφέρει ένα κομψό, λεπτό προφίλ που αυξάνει ελάχιστα το μέγεθος της συσκευής σου. Είναι αδιάβροχη ως τα 2 μέτρα κάτω από το νερό και πληροί στρατιωτικές προδιαγραφές τύπου IP-68, πράγμα που σημαίνει ότι έχει υποβληθεί σε 26 τεστ υψηλής αντοχής, όπως για παράδειγμα να πέσει η συσκευή από ύψος 2 μέτρων σε τσιμεντένια επιφάνεια με όλες τις πιθανές γωνίες. Τα ηχεία και τα μικρόφωνα του τηλεφώνου προστατεύονται από ειδικές αδιάβροχες μεμβράνες, που δεν εμποδίζουν την μεταφορά του ήχου, οι κάμερες και η οθόνη έχουν αντιανακλαστικά τζάμια με μεμβράνες προστασίας από γρατζουνιές και κρούσεις, και η κατασκευή είναι από αντικραδασμικό πολυκαρβονικό πλαίσιο, που καλύπτει με ασφάλεια κάθε κουμπί και διακόπτη. Διαθέτει επίσης, ειδική τεχνολογία sound enhancement και δεν στερεί την εμφάνιση του αγαπημένου μήλου χάρη στο παραθυράκι που βρίσκεται στη πλάτη της θήκης. Η Lifeproof αντέχει σε μακροβούτι ως τα 2 μέτρα και είναι σχεδιασμένη για την καθημερινή χρήση. Water proof, dirt proof, snow proof και shock proof προστασία, είναι οι μόνες “αποδείξεις” για να νιώσεις “Lifeproofed” σε κάθε πρόκληση.

    Πάρε ό,τι πολυτιμότερο έχεις μαζί σου στο νερό, στις λάσπες, στο χιόνι, ακόμα και στα bars. Τα προϊόντα LifeProof μπορείς να τα αποκτήσεις με ένα κλικ στο MyBanana.com, μαζί με άλλα extraordinary accessories για Apple προϊόντα.

    Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles