14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lifetime Achievement Award για στον Phil Spencer του Xbox

    Με μια σημαντική διάκριση θα τιμηθεί ο Phil Spencer του Xbox στα D.I.C.E. Awards της Ακαδημίας Διαδραστικών Τεχνών & Επιστημών (AIAS), καθώς στις 24 Φεβρουαρίου θα του απονεμηθεί το Lifetime Achievement Award για την εντυπωσιακή πορεία του στη βιομηχανία του gaming. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Mandalay Bay Resort στο Las Vegas.

    Ο Phil Spencer, CEO της Microsoft Gaming δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας για περισσότερα από 30 χρόνια, διευθύνοντας εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπήκε στην ομάδα της Microsoft το 1988 και ανέλαβε διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

    Ο Spencer βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα λανσαρίσματα γνωστών κονσολών, όπως τα Xbox One S, Xbox One X, Xbox One S All Digital Edition, και Xbox Series S και Xbox Series X. το βραβείο θα αναλάβει να του το δώσει ο Todd Howard, ο επικεφαλής της Bethesda Softworks που με τη σειρά του είχε μπει στο Hall of Fame της AIAS το 2017.

    O πρόεδρος της AIAS δήλωσε για το βραβείο:

    Ο Phil Spencer έχει δείξει τόσο πάθος όσο και ηγετικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Microsoft. Είναι υπεύθυνος για αμέτρητες σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν απήχηση σε ολόκληρη τη βιομηχανία των παιχνιδιών.

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Η Rockstar επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles