BREAKING

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το netbook μου (version 2011) - Οι επιλογές σου για "Internet με κάρτα" το φετινό καλοκαίρι!

UPDATE 25/06/12:
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010. ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ INTERNET ME ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ DIGITALLIFE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Το περυσινό αφιέρωμα του digitallife.gr για τις προτάσεις Internet με κάρτα των δικτύων έχει ίσως συγκεντρώσει τα περισσότερα hits από οποιαδήποτε άλλο αφιέρωμά μας! Γι' αυτό, λοιπόν, κι εμείς επανερχόμαστε, με τις αντίστοιχες προτάσεις γι' αυτό το καλοκαίρι, ώστε, λίγο πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες για τη φετινή σας απόδραση, να έχετε αποφασίσει με ποιο τρόπο θα σερφάρετε από την παραλία των ονείρων σας...


Το καρτοInternet είναι η λύση που έψαχνε κάθε πωρωμένος surfer (όχι στη θάλασσα, αλλά στα... κύματα του Παγκόσμιου Ιστού) για τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές του. Το γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι και λίγοι... δεν το χρησιμοποιήσαμε, καθώς τα πακέτα ήταν αρκετά δελεαστικά.

Φέτος, δυστυχώς, δεν έχουμε τις ίδιες ακριβώς προσφορές, καθώς οι εταιρείες δεν αποδεικνύονται τόσο "γαλαντόμες", ειδικά στα GB που παρέχουν, παρ' όλα αυτά, τα καρτο-πακέτα είναι και πάλι ενδιαφέροντα...

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει κάθε δίκτυο, σημειώνοντας ότι, για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ταχύτητες που σας προσφέρει το Internet με κάρτα, θα πρέπει στο σημείο που βρίσκεστε να υπάρχει κάλυψη 3G από το δίκτυο που θα επιλέξατε. Επιπλέον, σημειώστε ότι, αγοράζοντας πακέτο με νέα κάρτα SIM, θα πρέπει να περάσετε από διαδικασία ταυτοποίησης (όπως συμβαίνει με τα καρτοκινητά) πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Cosmote Internet on the Go με κάρτα

Η Cosmote σου προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

- Αν δε διαθέτεις ασύρματο εξοπλισμό, μπορείς να επιλέξεις το "Full Pack", δηλαδή το πακέτο "Cosmote Internet on the Go με κάρτα" με USB Stick, που κοστίζει 50€. Περιλαμβάνει κάρτα SIM και το USB Stick E122. Με κάθε νέο πακέτο Full pack, η Cosmote προσφέρει φέτος 30 μέρες Internet (με όριο τα 5GB).

- Εναλλακτικά, αν διαθέτεις ήδη το USB stick, μπορείς, πληρώνοντας 20€, να αποκτήσεις μόνο την κάρτα SIM (με αρχικό υπόλοιπο 20 ευρώ για χρήση στο Internet), ενώ αντίστοιχο πακέτο υπάρχει και για το iPad.

Κατόπιν, ανοίγοντας οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε έναν πλοηγό Internet θα οδηγηθείς στην ειδική ιστοσελίδα της υπηρεσίας για να επιλέξεις τον χρόνο πρόσβασης στο Internet που επιθυμείς:

Χρεώσεις

Χρόνος πρόσβασης στο Internet Χρέωση (€)(πάσο πρόσβασης) Μέγιστος Όγκος Χρήσης (GB) ανά πάσο πρόσβασης
1 ημέρα 5€ 1GB
10 ημέρες 15€ 2GB*
30 ημέρες 40€ 5GB

* UPDATE: 12/07/11: Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του αφιερώματος μας, η Cosmote μετέβαλε στο site της το όριο του μέγιστου όγκου χρήσης του πακέτου των 10 ημερών από 3 σε 2GB, οπότε προβαίνουμε στη σχετική διόρθωση.

Μπορείς να ανανεώνεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου:

- με κάρτες ανανέωσης αξίας 10€
- με e-Vouchers αξίας 5€, 10€ και 30€
- μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Easy Transfer με την οποία οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να μεταφέρουν ποσό με χρέωση του λογαριασμού τους.

Η εταιρεία όμως έχει κυκλοφορήσει και ένα υπέροχο διαφημιστικό για την υπηρεσία της. Δείτε το...

Vodafone ΚαρτοInternet

Η εταιρεία προσφέρει δύο επιλογές:

- Οι νέοι χρήστες Vodafone ΚαρτοInternet μπορούν να επιλέξουν το πακέτο σύνδεσης & USB modem στην τιμή των 50€. Το πακέτο περιέχει USB modem τύπου Κ3565 με ταχύτητα σύνδεσης 3.6Μbps, κάρτα SIM και 30 ημέρες πρόσβαση στο Internet (παρέχονται 2 κάρτες των 15 ημερών με όριο 1GB η μία)

- Όσοι έχουν ήδη συσκευή USB modem μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο σύνδεσης των 20€ που περιέχει κάρτα SIM και μια κάρτα πρόσβασης στο Internet για 15 ημέρες (όριο 1GB).

Μετά το διάστημα των 30 ημερών δωρεάν σύνδεσης, ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει την πρόσβασή του στο Internet, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα πακέτα σύνδεσης:

Χρεώσεις
Χρόνος πρόσβασης Χρέωση (€) Πολιτική ορθής χρήσης
30 λεπτά* 2€ 500ΜΒ
1 ημέρα 5€ 1GB
15 ημέρες 20€ 1GB

*Στο χρόνο πρόσβασης 30 λεπτών, η χρέωση γίνεται μόνο με SMS

Δείτε το φετινό διαφημιστικό σποτ της Vodafone για το καρτοInternet

WIND Mobile Broadband με κάρτα

Το νέο πακέτο σύνδεσης WIND Mobile Broadband με κάρτα κοστίζει 34,90€ και περιλαμβάνει USB modem stick και επιπλέον 30 μέρες πλοήγησης στο Internet. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις από 3 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου 2011 και έχει όριο χρήσης δεδομένων 3GB.


Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, οι χρήστες μπορούν να ανανεώσουν τη χρήση τους για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, όποτε το χρειάζονται, για μία ημέρα, μία εβδομάδα ή ένα μήνα, επιλέγοντας το πακέτο Mobile Broadband που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Χρεώσεις

Μηνιαία Χρήση Διάρκεια Χρήσης Χρέωση (€)
1GB 1 ημέρα 5€
2GB 7 ημέρες 10€
3GB 30 ημέρες 30€

 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment