23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Λιλιπούτειοι μαθητές εξερεύνησαν τον κόσμο της ρομποτικής και της εικονικής πραγματικότητας στο The Mall of Engomi

    Mirror3DLab robotics vr (Small)

    Δύο σεμινάρια τεχνολογίας, για μαθητές δημοτικών σχολείων της Λευκωσίας φιλοξενηθήκαν πριν από λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του The Mall of Engomi. Η Αρχή έγινε από την εταιρεία Mirror3DLab η οποία παρουσίασε στους μαθητές του B’ Δημοτικού Μακεδονίτισσας το πρόγραμμα OCCULUS GOGGLES, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality) και να ενημερωθούν μέσα από πέντε θεματικές ενότητες, για όλα όσα αφορούν το VR στην Κύπρο.

    Στις 13 Μαρτίου, το Β’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου και το Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας Γ’ Άγιος Γεώργιος παρακολούθησαν σεμινάριο Ρομποτικής κατά την διαρκείας του οποίου οι λιλιπούτειοι μαθητές τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ρομπότ του τμήματος Computer Science του Grammar School, και να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα επιτεύγματα της ρομποτικής.

    Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής δήλωσε: «Η Διοργάνωση αυτών των εργαστηρίων αποσκοπεί στην εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με την εικονική πραγματικότητα και την ρομποτική, τομείς που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles