19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lin Bing, Huawei: “Υπάρχει μεγάλο potential στην ελληνική αγορά smartphones”

    Την εβδομάδα που μας πέρασε, επισκεφθήκαμε το exclusive Huawei customer service center στην Αθήνα, το μοναδικό μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο κατάστημα και να δούμε από κοντά τον εξοπλισμό επισκευών, να γνωρίσουμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Huaweι και να μάθουμε περισσότερα για τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

    Lin Bing-Huawei

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στον κ. Lin Bing, Country Manager – Terminals της Huawei Hellas και μοιραζόμαστε μαζί σας τα όσα μας είπε για τα πλάνα της Huawei.

    Δημήτρης Σκιάννης: Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνετε το Smartphone Festival by Huawei, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Τι σημαίνει για τη Huawei και τι φιλοδοξείτε να πετύχετε με αυτό; Είναι κάτι που σκοπεύετε να διοργανώνετε σταθερά σε ετήσια βάση;

    Lin Bing: Ο λόγος που δημιουργήσαμε το Smartphone Festival είναι πως η Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες περιοχές, παρουσιάζει χαμηλή χρήση των 4G smartphones και δικτύων. Έτσι, αναγνωρίζουμε το μεγάλο potential που υπάρχει στην αγορά αυτή. Με το Festival θέλουμε να συστήσουμε στους Έλληνες χρήστες πολλά, διαφορετικά μοντέλα της Huawei ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητές τους, να μάθουν το τι μπορούν να κάνουν με αυτά. Δυστυχώς, η αγορά της Ελλάδας, και πάλι σε αντίθεση με άλλες αγορές της Ευρώπης, δε βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι κάτι με το οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε φέρνοντας τους χρήστες σε επαφή με τα νέα μοντέλα smartphones, ώστε να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να αντιληφθούν πόσο μπορούν να τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους. Ο στόχος μας είναι να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση το Smartphone Festival, ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων χρηστών και να είναι κάτι που θα απολαμβάνουν κάθε χρόνο.

    Διαβάστε ακόμη: Επίσκεψη στο Huawei exclusive service center στην Αθήνα (photos & video)

    Δ.Σ.: Στην IFA 2017 παρουσιάσατε το νέο chipset Kirin 970. Πιστεύετε ότι θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το smartphone μας;

    B.L.: Θα ήθελα να σημειώσω πως το Kirin 970 βραβεύθηκε στην IFA ως το καλύτερο προϊόν, από το γνωστό Android Authority, κάτι που δείχνει πόσο σημαντικό θεωρείται. Η εισαγωγή της οθόνης αφής στα κινητά τηλέφωνα ήταν μια επανάσταση που άλλαξε τελείως την αγορά. Θεωρούμε πως το ίδιο θα συμβεί και με την AI τεχνολογία στα smartphones, η οποία θα αποτελέσει την επόμενη επανάσταση στην κατηγορία. Με το Kirin 970 η Huawei ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε τις νέες, ακόμη πιο έξυπνες συσκευές του μέλλοντος, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή μας. Για παράδειγμα, πλέον με τη λήψη μιας φωτογραφίας, το smartphone θα μπορεί ταχύτατα να σας “πει” τι ακριβώς είναι αυτό που “είδε” η κάμερά του. Αυτή θα είναι μια μόνο από τις νέες δυνατότητες που θα μας προσφέρει το AI chipset αυτό.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles