BREAKING

0

Το LinkedIn επιτρέπει επιτέλους το μπλοκάρισμα χρηστών!

Η πίεση των χρηστών του LinkedIn προς την ομάδα του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου απέφερε τελικά καρπούς, καθώς η πολύ αναμενόμενη λειτουργία για μπλοκάρισμα των χρηστών μόλις έφτασε! Τέλος, λοιπόν, σε εκείνους τους ενοχλητικούς χρήστες του LinkedIn. Μπλοκάρισμα και ξεμπερδέψαμε.

linkedin block

Όταν ένας χρήστης μπλοκάρει έναν άλλο χρήστη στο LinkedIn, τότε:

- Ο κάθε χρήστης δε μπορεί να επισκεφθεί το προφίλ του άλλου χρήστη.
- Ο κάθε χρήστης δε μπορεί να στείλει μήνυμα στον άλλο χρήστη.
- Αν τα δύο προφίλ χρηστών έχουν συνδεθεί, τότε αυτόματα η σύνδεση χάνεται.
- Οποιαδήποτε endorsements και recommendations μεταξύ των δύο χρηστών αφαιρούνται αυτόματα.
- Ο κάθε χρήστης δε μπορεί να δει τον άλλο χρήστη στη λειτουργία «Who’s Viewed Your Profile».
- Το LinkedIn δεν ενημερώνει ένα χρήστη όταν κάποιος άλλος χρήστης τον μπλοκάρει.

Βέβαια, το μπλοκάρισμα φαίνεται πως δεν αποδίδει στο δημόσιο περιεχόμενο ενός χρήστη ή στις κοινοποιήσεις τρίτων χρηστών. Αυτό σημαίνει πως αν ο Α χρήστης μπλοκάρει τον Β χρήστη, τότε ο κάθε χρήστης θα μπορεί να βλέπει το δημόσιο περιεχόμενο του άλλου χρήστη. Επίσης, αν κάποιος τρίτος χρήστης ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τον χρήστη Α κοινοποιήσει περιεχόμενο του χρήστη Β, τότε ο Α θα το δει στην αρχική σελίδα του και το αντίστροφο. Τα προηγούμενα επιβεβαιώνονται από το Κέντρο Βοήθειας του LinkedIn.

Τέλος, η διαδικασία για μπλοκάρισμα και ξεμπλοκάρισμα ενός LinkedIn χρήστη έχει δημοσιευτεί από το Social Media Life.

0 Comment