21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το LinkedIn κυκλοφόρησε το Connected app ως ανανέωση του Contacts app

    Το LinkedIn είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό την εφαρμογή Contacts για iOS, όμως η ονομασία της εφαρμογής μπέρδευε τους χρήστες σχετικά με τη χρήση της. Ναι, η εφαρμογή μπορούσε να δεχτεί επαφές από τη συσκευή, το email και τις υπηρεσίες ημερολογίων του χρήστη, όμως οι δυνατότητες της δε σταματούσαν εκεί.

    linkedin connected app

    Μελετώντας τη χρήση της εφαρμογής Contacts, το LinkedIn προχώρησε σε αλλαγή της ονομασίας της iOS εφαρμογής σε Connected, πραγματοποιώντας παράλληλα κάποιες βελτιώσεις.

    Η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ό,τι και προηγουμένως με την προσθήκη επαφών, έχοντας κάποιες επιπλέον λειτουργίες. Αρχικά, η εφαρμογή ειδοποιεί το χρήστη για αλλαγή της θέσης εργασίας κάποιου χρήστη στο δίκτυο του, για γενέθλια, για επετείους εργασίας κλπ. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης δε χάνει τις σημαντικές στιγμές των επαφών του.

    Η εφαρμογή μπορεί επίσης και βοηθά το χρήστη να μάθει περισσότερα για κάποιον τον οποίον πρόκειται να συναντήσει, εφόσον φυσικά εκείνος έχει LinkedIn επαφή. Όλα αφορούν τις συνδέσεις του χρήστη, τους επαγγελματίες στο δίκτυο του.

    Έχει παρατηρηθεί πως χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή Contacts, είχαν έως και 6 φορές περισσότερες προβολές προφίλ, 7 φορές περισσότερα endorsements και 4 φορές περισσότερα InMail μηνύματα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles