22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το LinkedIn προωθεί τον εθελοντισμό, δημιουργώντας ολόκληρη αγορά

    Ποιος είπε ότι υπάρχει μονάχα η εργασία επί πληρωμή; Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς υπάρχει και η εθελοντική εργασία με την οποία ο εργαζόμενος δεν κερδίζει χρήματα, αλλά διάφορα άλλα οφέλη. Το LinkedIn έχει προωθήσει τον εθελοντισμό τους τελευταίους μήνες, αφού ως επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο έχει επιτρέψει στους χρήστες του να τοποθετούν στα προφίλ τους εθελοντική εμπειρία την οποία έχουν ή την οποία θα ήθελαν να αποκτήσουν. Μονάχα τους τελευταίους 6 μήνες, περισσότεροι από 600.000 χρήστες ενδιαφέρθηκαν για μία εθελοντική θέση.

    LinkedIn Volunteer Marketplace

    Παρόλα αυτά, ήταν δύσκολο για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό να αναζητήσει χρήστες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν το χρόνο και το ταλέντο τους, γι’αυτό και το LinkedIn παρουσίασε μία νέα υπηρεσία με ονομασία The LinkedIn Volunteer Marketplace. Μέσω αυτής, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν εθελοντικές θέσεις εργασίας και να κάνουν αίτηση. Από την άλλη, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να δημιουργούν εθελοντικές θέσεις εργασίας πληρώνοντας το 1/10 σε σχέση με τις κανονικές θέσεις εργασίας.

    Τέλος, εκτός από την αναζήτηση οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν την εθελοντική τους δράση και να την προσθέσουν στο προφίλ τους, καθώς επίσης να ενημερώνονται και για διάφορα νέα γύρω από τον εθελοντισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles