23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Linkin Park: Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι για τα 20 χρόνια του άλμπουμ Meteora

    Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, που φέρει τον τίτλο «Lost», έδωσαν στη δημοσιότητα οι Linkin Park, στο οποίο ακούγεται η φωνή του αδικοχαμένου frontman του συγκροτήματος, Chester Bennington.

    Τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας Mike Shinoda, Brad Delson, Rob Bourdon, Joe Hahn και Dave είχαν αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα την κυκλοφορία του τραγουδιού, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από το λανσάρισμα του άλμπουμ Meteora στις 7 Απριλίου.

    Σε ανάρτηση στο Twitter, ο Shinoda αναφέρει ότι «το Lost είναι σαν να βρίσκει κάποιος μια αγαπημένη φωτογραφία που είχε ξεχάσει ότι τράβηξε, η οποία περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί από μόνη της».

    Το μουσικό video, που συνοδεύει το τραγούδι, είναι animated και, με τη βοήθεια της ΑΙ, “ζωντανεύει” τον Bennington. Σημειώνεται ότι η μπάντα για τελευταία φόρα εμφανίστηκε το 2017, σε μια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Bennington. Το 2022, ο Shinoda ανέφερε στους fans ότι τα μέλη του συγκροτήματος έχουν καλές σχέσεις, όμως δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν νέα μουσική μετά το θάνατο του Bennington.

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε το Φεβρουάριο στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles