20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Linshof i8. Το εναλλακτικό και πανίσχυρο οκταγωνικό smartphone!

    H Linshof είναι μία γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών και smartphones, η οποία σίγουρα δεν είναι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, με το νέο εντυπωσιακό και περίεργο σε design της smartphone Linshof i8, φιλοδοξεί να στρέψει το ενδιαφέρον των power users προς τις συσκευές της. Το Linshof i8 είναι μία συσκευή που δύσκολα περνάει απαρατήρητη, εξαιτίας του οκταγωνικού της σχήματος αλλά και των ανεπτυγμένων δυνατοτήτων της. Linshof-i8

    Συγκεκριμένα, το i8 είναι ultra-slim (με πάχος που δεν ξεπερνάει τα 6mm) και προσφέρει ένα Full HD display 5 ιντσών (τεχνολογίας Super AMOLED ή IPS – αναλόγως με την αγορά που διατίθεται). Επιπλέον, σύμφωνα με τους υπευθύνους της Linshof, το i8 στηρίζεται σε έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή, υποστηρίζει LTE και προσφέρει 3GB μνήμης RAM, ενώ θα τρέχει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό της Google Lollipop 5.0 (με την Linshof όμως να έχει προσθέσει το δικό της ξεχωριστό user interface, το οποίο δείχνει να ακολουθεί πολλά στοιχείο από το OS των Windows Phone). Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι ότι παρέχει 80GB αποθηκευτικού χώρου, όπου τα 16GB εξ’ αυτών χρησιμοποιούνται για τις εφαρμογές και τα υπόλοιπα 64GB διατίθενται για την αποθήκευση και το playback multimedia αρχείων (εδώ υπάρχει η περίπτωση να προσφέρεται η microSD κάρτα by default). H συσκευή της Linshof έρχεται επίσης με έναν κύριο αισθητήρα κάμερας (παρεχόμενη ποιότητα στα 13MP), ο οποίος κατασκευάζεται από τη Sony, ενώ επιπλέον στο μπροστινό τμήμα δεν λείπει και μία selfie cam με 8MP.

    Linshof-i8-specs

    Χωρίς αμφιβολία, το i8 πρόκειται για μία εναλλακτικού τύπου συσκευή που διαφέρει από το μέσο όρο. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω παρέχονται με τιμή κοντά στα 380$, την οποία σίγουρα δεν την λες και άσχημη!       

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles