19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lionel Messi: Σήκωσε την κούπα και έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Instagram

    Μια ημέρα μετά τη νίκη του πρώτου του Παγκόσμιου Κυπέλου, ο Lionel Messi κατάφερε να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά στα social media.

    Η ανάρτηση του γνωστού ποδοσφαιριστή στο Instagram που πανηγυρίζει το θρίαμβο της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία την περασμένη Κυριακή, έγινε το post με τα περισσότερα likes στην ιστορία της υπηρεσίας, αφού οι 10 εικόνες του Messi με τους συμπαίκτες του ξεπέρασαν τα 49,5 εκατ. likes μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

    Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος παίκτης συμπεριλαμβάνεται σε ρεκόρ του Instagram, αφού ήταν μέρος της εικόνας που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ. Μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο μαζί με τον Cristiano Ronaldo να παίζουν σκάκι για λογαριασμό της Louis Vuitton κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ προβολών εικόνας που περιλαμβάνει αθλητή. Ωστόσο, η ίδια φωτογραφία στο λογαριασμό του Ronaldo συγκέντρωσε 42 εκατ. likes, ενώ στου  Messi 32 εκατ. likes.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/god-of-war-kai-wednesday-ti-travikse-to-endiaferon-ton-paidion-to-fthinoporo-tou-2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles