21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Λύθηκε το μυστήριο του Samsung Galaxy S III που είχε… εκραγεί

    Η ιστορία του ιδιοκτήτη ενός Samsung Galaxy S III από την Ιρλανδία είχε πάρει δημοσιότητα στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όταν ο ίδιος είχε διαρρεύσει ότι στο τηλέφωνό του είχε σημειωθεί… έκρηξη.

    Φαίνεται, όμως, πως η αλήθεια είναι τελικά λιγάκι διαφορετική. Η σχετική υπηρεσία Fire Investigations UK, με την οποία είχε επικοινωνήσει η Samsung ώστε να διερευνήσει την υπόθεση, διαπίστωσε ότι η συσσώρευση θερμότητας που προκάλεσε την έκρηξη οφειλόταν σε μία εξωτερική πηγή – και εκείνο που μπορούν να υποθέσουν, σύμφωνα με τη ζημιά που έχει προκληθεί, είναι ότι το τηλέφωνο πιθανότατα τοποθετήθηκε σε… φούρνο μικροκυμάτων!

    Και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της “εκρηκτικής” συσκευής, βέβαια -που χρησιμοποιεί το nick dillo2k10– φαίνεται ότι έχει ανακαλέσει τις αρχικές του δηλώσεις σε ιρλανδικό φόρουμ, αναφέροντας ότι η ζημιά προκλήθηκε στο κινητό του από άλλο άτομο, όταν προσπάθησε να το “επαναφέρει” σε λειτουργία αφότου είχε έρθει σε επαφή με νερό. Στο ίδιο ποστ ο Ιρλανδός σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο και ότι η όλη ιστορία ήταν ένα “ηλίθιο λάθος”. Και κάπως έτσι, φαίνεται ότι το θέμα κλείνει, όσο για τον dillo2k10, μάλλον από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιεί το φούρνο μικροκυμάτων του μόνο για ποπ κορν και άλλα σχετικά…

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles