BREAKING

3

Live @Nokia World 2011

Athens 12:32>>> London 10:32

H παρουσίαση τελείωσε. Πάμε για hands-on

Athens 12:31>>> London 10:31

Το Nokia Lumia 800 είναι έτοιμο προς διάθεση για Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία τον Νοέμβριο στα 420 ευρώ και στα 270 ευρώ τα Nokia Lumia 800 και 710 αντίστοιχα

Athens 12:30>>> London 10:30

To Nokia 710 θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του έτους

Athens 12:27>>> London 10:27

Nokia Asha 200 και Nokia Asha 201 στα 60 ευρώ

Athens 12:26>>> London 10:26

Nokia Asha 300 στα 85 ευρώ

Athens 12:24>>> London 10:24

Για τον τρόπο που θα φαίνονται τα καταστήματα της Nokia

Athens 12:19>>> London 10:19

O Steven Overman στη σκηνή. Θα μας μιλήσει για την καμπάνια της Nokia και της σειράς Lumia

Athens 12:17>>> London 10:17

Έχουμε και νέα ακουστικά φτιαγμένα από την Monster

Athens 12:16>>> London 10:16

10 εκατομμύρια downloads μέχρι σήμερα για τη Nokia

Athens 12:16>>> London 10:16

Αλλά και τη Nokia Live View αποκλειστικά και αυτή για τις συσκευές Nokia

Athens 12:15>>> London 10:15

O Elop μας μιλάει ξανά για τις δυνατότητες της πλατφόρμας

Athens 12:14>>> London 10:14

Και για την εφαρμογή Public Transfer

Athens 12:14>>> London 10:14

Είναι ελαφρύ και προσφέρει και αυτό την εφαρμογή Nokia Drive

Athens 12:11>>> London 10:11

Είναι το προσιτό Windows Phone Mango τηλέφωνο

Athens 12:10>>> London 10:10

Διατίθεται σε δύο χρώματα λευκό και μαύρο. Τα πίσω καλύμματα είναι εναλλάξιμα

Athens 12:07>>> London 10:07

Ακόμα ένα τηλέφωνο. Το Nokia Lumia 710

Athens 12:06>>> London 10:06

Το αποκαλεί beautiful beast...

Athens 12:05>>> London 10:05

Συγκεντρώνει όλα τα νέα και τις ενημερώσεις σε μία προβολή. Όλα τα παραπάνω είναι μόνο για τα Nokia Windows Phones

Athens 12:03>>> London 10:03

H εφαρμογή Espn λέει, είναι ιδανική για τους φαν των sports αν και δεν υποστηρίζεται Ελλάδα.

Athens 12:02>>> London 10:02

Μιλάει για το mix radio. Μία υπηρεσία που μιξάρει ραδιοφωνικό πρόγραμμα και το κρατάει αποθηκευμένο ακόμη και αν η συσκευή είναι offline

Athens 12:01>>> London 10:01

Καλά καταλάβατε. Είναι οι Ovi Maps των Windows phones, μόνο που άλλαξαν ονομασία...

Athens 11:59>>> London 09:59

Μιλάει για το Nokia Drive. Το Nokia lumia 800 είναι το μόνο Windows Phone κινητό με προεγκατεστημένους χάρτες με turn by turn navigation...

Athens 11:58>>> London 09:58

Μας μιλάει για το xbox live και για το δικό του avatar. Για τα παιχνίδια που προσφέρουν 3D γραφικά

Athens 11:54>>> London 09:54

Μιλάει για την κάμερα. Αναφέρει ότι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στις περισσότερες συνθήκες φωτογράφησης

Athens 11:51>>> London 09:51

Και συνεχίζει να μας τα εξηγεί... Θυμίζει λίγο παρουσίαση Microsoft

Athens 11:50>>> London 09:50

Αλλά και εφαρμογές. Πολλές εφαρμογές...

Athens 11:49>>> London 09:49

Παρουσιάζει τα live tiles στην αρχική οθόνη... Μάλλον μας εξηγεί τα Windows Phone

 

Athens 11:47>>> London 09:47

Είναι ένα αυθεντικό προϊόν Nokia λέει. Με εντυπωσιακές καμπύλες και προσοχή στη λεπτομέρεια

Athens 11:45>>> London 09:45

Ο Kevin Shields στη σκηνή. Μας ξεκούφανε λέγοντάς μας για το Nokia lumia 800. Είναι πανέμορφο λέει και τέρας από άποψη τεχνικών.

Athens 11:44>>> London 09:44

Αυτό είναι το πρώτο κινητό με λειτουργικό Windows Phone από την Nokia. Το χαρακτηρίζει ως το πρώτο Windows Phone που φτιάχτηκε γενικά...

Athens 11:41>>> London 09:41

Μοιάζει με το Ν9 και διατίθεται στα ίδια χρώματα. Μπλέ Μαύρο Ροζ

Athens 11:39>>> London 09:39

Ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει κάτι νέο..

Ήρθε η ώρα του Nokia Lumia 800

 

Athens 11:38>>> London 09:38

Τα κινητά της Nokia τα συνδέει ο προσεγμένος σχεδιασμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Όπως στα asha

 

Athens 11:37>>> London 09:37

Ξανά στον elop μετά τα τέσσερα asha τηλέφωνα

Athens 11:36>>> London 09:36

To 30% των εφαρμογών που κατεβαίνουν από το Nokia app store προέρχονται από χρήστες series 40. Γι αυτό και όλα τα Asha έχουν τη δυνατότητα λήψης apps, ακόμα και των angry birds...

Athens 11:33>>> London 09:33

Το Nokia Asha 303 είναι ιδανικό για χρήση τόσο με αφή όσο και με πλήκτρα. Έχει επεξεργαστή στο 1GHz και Wi-Fi

Athens 11:33>>> London 09:33

Φέραμε το whatsapp στην πλατφόρμα series 40. Άρα τα μοντέλα αυτά δεν είναι symbian και ας μοιάζουν πολύ με αυτά

Athens 11:31>>> London 09:31

Αναφέρεται σε έναν άλλον άνθρωπο στην Kenya. Θα του αρέσει λέει το asha 200 με διπλή sim και άνετο πληκτρολόγιο

Athens 11:29>>> London 09:29

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αφού έχει οθόνη αφής και πληκτρολόγιο

Athens 11:25>>> London 09:25

Μας μιλάει για συγκεκριμένα παραδείγματα απλών ανθρώπων. Το Nokia Asha 300 έχει κάμερα στα 5 megapixel για να αποτυπώνει την κάθε στιγμή

Athens 11:20>>> London 09:20

Να πουλήσει προσιτά κινητά όπως τα asha τα οποία από ότι καταλάβαμε έχουμε λειτουργικό symbian

 

Athens 11:20>>> London 09:20

Οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε όλα τα μέσα που απολαμβάνει ο σύγχρονος κόσμος. Σε αυτούς θέλει να απευθυνθεί η Nokia

 

Athens 11:19>>> London 09:19

Μας μιλάει για το internet που πρέπει να προσφέρουν στο επόμενο ένα δισεκατομμύριο κόσμου

Athens 11:17>>> London 09:17

H Blanca Juti στη σκηνή

Athens 11:17>>> London 09:17

Έφτιαξαν 365,000,000 τηλέφωνα και σήμερα θα δείξουν τέσσερα νέα μοντέλα. Τα Nokia Asha που σημαίνει ελπίδα και το όνομα έρχεται από την Ινδία

 

Athens 11:16>>> London 09:16

Αλλά και για τα νέα symbian κινητά, 6 στο σύνολο μαζί με το Ν9 που έφερε την επανάσταση στα smartphones

Athens 11:15>>> London 09:15

Μιλάει για 8 εκατομμύρια συσκευές dual sim οι οποίες έχουν πουληθεί μόνο από την  Nokia

Athens 11:14>>> London 09:14

Για το πώς τα κινητά μας βοηθούν να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες. Για το πώς η Nokia συμβάλλει σε αυτό τον κόσμο

Athens 11:10>>> London 09:10

O Elop μας μιλάει για ένα φίλο του στην Βυρητό. Για το πώς διαμορφώνει τον καθένα μας η ζωή του

Athens 11:05>>> London 09:05

Ο Colin Giles στη σκηνή για τα καλωσορίσματα

Athens 11:04>>> London 09:04

Σαν σε μεγάλο σινεμά. Μία τεράστια οθόνη μας περιβάλλει και ο ήχος είναι απίθανος

 

Athens 11:02>>> London 09:02

Πέφτουν τα φώτα. Η παρουσίαση ξεκινάει

Athens 11:01>>> London 09:01

O Elop είναι μπροστά αλλά η παρουσίαση ακόμη να ξεκινήσει. Γιατί μας βασανίζει έτσι;

Athens 10:59>>> London 08:59

@Τα περισσότερα Ν9 που είδα ποτέ στη ζωή μου είναι μαζεμένα σε αυτή την αίθουσα. Θα την πέσω στο διπλανό μου...

 

Athens 10:00>>> London 08:00

Μία ώρα πριν αρχίσει η παρουσίαση στο ExCeL London. Για να δούμε...

 

Ναι, είμαστε άλλη μία φορά στο Λονδίνο, και αυτή τη φορά το digitallife.gr σας μεταδίδει ζωντανά το keynote speach του CEO της Nokia Stephen Elop.

Ο Άγγελος Σφακιανάκης, βρίσκεται ήδη στο venue που πραγματοποιείται το event και θα μεταδίδει σε αυτό το live blogging, λεπτό προς λεπτό, τα κυριότερα νέα και ειδήσεις από την παρουσίαση της νέας γενιάς smartphones από την Φιλανδική εταιρία. Stay tuned. Το show ξεκινάει σε 15 λεπτά!

0 Comment