22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Live για Facebook Mentions: ο βοηθός των διάσημων!

    Ένα νέο εργαλείο λάνσαρε το Facebook για τα δημόσια πρόσωπα που χρησιμοποιούν το κοινωνικό του δίκτυο. Το Live για το Facebook Mentions, ήρθε για να βοηθήσει όλους εκείνους που έχουν fans και θέλουν να μοιραστούν μαζί τους στιγμές τόσο από την επαγγελματική ζωή τους όσο και από την καθημερινότητά τους.

    Το Live μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα δημόσια πρόσωπα για να αυξήσουν τον αριθμό των fan τους αλλά και για να πετύχουν το επιθυμητό engagement. Ουσιαστικά, πρόκειται για την δυνατότητα να μοιράζονται Live videos μέσω του Mentions, το οποίο θα εμφανιστεί στο News Feed των fans προκειμένου να το σχολιάσουν, να το κοινοποιήσουν ή και να του κάνουν like. Επίσης, με την νέα υπηρεσία οι “celebrities” θα μπορούν να έχουν άμεση και διαδραστική επικοινωνία τόσο με τους οπαδούς τους όσο και με άλλα δημόσια πρόσωπα, σε πραγματικό χρόνο, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται για τον αριθμό των viewers και να βλέπουν πόσα σχόλια δέχονται. Κάθε φορά που γίνεται εγγραφή ενός video, αποθηκεύεται στο page των δημόσιων προσώπων ώστε να μπορούν οι fan τους να το δουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμού

    Live για Mentions

    Η διαδικασία του Live broadcast από τα δημόσια πρόσωπα έχει ως εξής:

    • Κατά τη δημιουργία post, επιλέγετε το Live Video button
    • Προσθέτετε το θέμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια επιλέγετε Go Live
    • Θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό των viewers και πόσοι ανταποκρίνονται μέσω σχολίων. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αλλαγή της κάμερα σε smartphone μεταξύ back και front.
    • Πατώντας το stop button τερματίζεται το broadcasting και αποθηκεύεται αυτόματα στην σελίδα σας (Page). Πάντα έχετε τη δυνατότητα να το αφαιρέσετε σε περίπτωση που το μετανιώσετε.

    Το Facebook προτείνει τα να δούμε μερικά δείγματα από τους  Dwayne The Rock Johnson,Serena WilliamsLuke BryanRicardo KakaAshley TisdaleLester HoltMartha StewartMichael Bublé

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles