18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πού μπορείτε να δείτε όλα τα live stream από τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις των διαφόρων συνδικάτων που είχαν οργανωθεί για σήμερα Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012, στα πλαίσια της γενικής απεργίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εικόνα από τις συγκεντρώσεις και τις κινήσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στο Σύνταγμα, έχουμε εντοπίσει τα live streams που μπορείτε να δείτε.

    Ξεκινάμε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today και το Live Stream του από Αθήνα, θα το δείτε εδώ http://rt.com/on-air/greece-strike-unions-athens/

    Το Preza TV blogspot μας ενημερώνει για το Live Stream του StopCartel.gr http://www.livestream.com/stopcarteltvgr

    Παρακολουθούμε ζωντανά με εικόνα και σχολιασμό επίσης από το zougla.gr εδώ http://www.zougla.gr/radio

    Ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI μεταδίδει εικόνα στην κεντρική του σελίδα στο http://www.skai.gr

    Στο twitter, όλοι όσοι έχουν κατέβει στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και τουιτάρουν χρησιμοποιούν το hashtag #26sgr και μπορείτε να το ακολουθήσετε για πιο άμεση ενημέρωση.

    Ελπίζουμε πως οι συγκεντρώσεις θα κυλήσουν ειρηνικά και να είναι αποφασιστικές. Αν μη τι άλλο, μπορούμε μετά από τόσα χρόνια να αποδείξουμε πως απεργούμε για τους σωστούς λόγους και όχι για μεμονωμένα συντεχνιακά συμφέροντα.

    Αν έχετε εντοπίσει κι άλλα live streams που δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μας, ενημερώστε μας. Η λίστα μας μπορεί να ανανεωθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles