14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H εφαρμογή που σου προσφέρει χρήματα για να βλέπεις διαφημίσεις στη lock screen του κινητού σου

    Μία εφαρμογή που υπόσχεται ότι θα σας χαρίσει… χρήματα, σπαταλώντας απλά χρόνο στο κινητό σας. Το Locket είναι μία ένα νέο Android app που αυτό που κάνει είναι να… τοποθετεί διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας και να σας πληρώνει για να τις παρακολουθείτε.

    locket

    Η εφαρμογή δίνει στους χρήστες ένα σεντ για κάθε διαφήμιση που παρακολουθεί, με τα χρήματα βέβαια να περιορίζονται σε 3 σεντς την ώρα. Όπως καταλαβαίνετε, κανένας δεν μπορεί να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα μ’ αυτό τον τρόπο, κανείς όμως δεν μπορεί να πει όχι και σε… χρήματα από το πουθενά.

    Υπάρχουν, βέβαια, δύο προβλήματα σχετικά με το app. Το πρώτο (και βασικότερο) είναι ότι, προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, επομένως και να σας άρεσε ως ιδέα δε θα μπορέσετε να βγάλετε άμεσα χρήματα από αυτό, εκτός κι αν ζείτε εκεί. Το δεύτερο είναι ότι δε διαθέτει κάποιο χαρακτηριστικό ασφαλείας, επομένως, αν το χρησιμοποιήσετε, δεν έχετε τρόπο να προστατεύσετε κάποιον ξένο από το να έχει πρόσβαση στη συσκευή σας.

    Έχει, πάντως, ενδιαφέρον η ύπαρξή της εφαρμογής και φανταζόμαστε ότι θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξή της στο μέλλον σε κάτι πιο global αλλά και ασφαλές…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles