15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Λογαριασμός κινητού 2.000 ευρώ για ένα μήνα, λόγω ενός… εφηβικού έρωτα

    Σοκ έπαθε ο πατέρας ενός 12χρονου αγοριού στο Norfolk της Αγγλίας, όταν ο λογαριασμός του κινητού του για τον τελευταίο μήνα έφτασε τα 2.000 ευρώ (1700 λίρες Αγγλίας).

    Υπεύθυνος αποδείχθηκε ότι ήταν ο μικρός Oscar Rushen, που είχε ερωτευτεί μία “πιτσιρίκα”, με την οποία μίλαγε αλλά και έκανε chat από το κινητό του πατέρα του. Πρόκειται για την 13χρονη Charlie, την οποία είχε γνωρίσει σε μία επίσκεψη στη μητέρα του, με την οποία δε ζει μαζί, καθώς οι γονείς του έχουν χωρίσει.

    Τώρα ο πατέρας του, Dennis, βρίσκεται σε “μάχη” με τη Vodafone, σχετικά με το λογαριασμό, κατηγορώντας την εταιρεία ότι δεν τον ενημέρωσε σχετικά με την απότομη αύξηση του λογαριασμού (περίπου 80 με 100 φορές μεγαλύτερος) στο συμβόλαιό του, το οποίο έχει πάγιο περίπου 13 ευρώ το μήνα.

    Όσο για τον μικρό, φαίνεται μετανιωμένος “Δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς ακριβώς λειτουργεί” είπε. “Είμαι 12 και δεν ξέρω πολλά γι’ αυτό. Νιώθω άσχημα για τον πατέρα μου”.

    Σε κάθε περίπτωση, ο πατέρας του, του έχει αγοράσει ήδη ένα καρτοκινητό, ώστε να είναι σίγουρος ότι οι “έρωτες” του γιου του, δε θα συνεχίζουν να του κοστίζουν μία περιουσία…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles