14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Logitech C920 Webcam: Για ποιοτική Full HD διαδικτυακή επικοινωνία!

    logitech-hd-pro-webcam-c920-gallery-1

    Νέα πρότυπα στη διαδικτυακή επικοινωνία, θέτει η νέα κορυφαία web κάμερα C920  της Logitech, καθώς έχει τη δυνατότητα για βιντεοσκοπήσεις και βιντεοκλήσεις σε υψηλή ανάλυση Full HD 1080p.Επιπρόσθετα, διαθέτει διπλά μικρόφωνα, αποδίδοντας κορυφαίο στερεοφωνικό ήχο για καθαρή συνομιλία και ζωντανή επικοινωνία. Με ένα ιδιαίτερα κομψό design, έχει πάχος μόλις 25 χιλιοστά και μπορεί να πλαισιώσει κάθε υπολογιστή, επιτραπέζιο ή φορητό. Χάρη στη τεχνολογία Logitech Fluid Crystal, η κάμερα C920 της Logitech μεταδίδει πλούσια χρώματα και πεντακάθαρο ήχο σε πραγματικές συνθήκες. Παραλληλα η νέα σχεδίαση της προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σε ήχο και εικόνα, με τη μικρότερη δυνατή παραμόρφωση και απώλεια.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η νέα web κάμερα C920 χρησιμοποιεί τον ίδιο μηχανισμό αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιείται και στις κάμερες των Smartphones. Η βελτιστοποιημένη λειτουργία αυτόματης εστίασης προσφέρει καθαρή εικόνα, ακόμα και σε απόσταση 10 εκατοστών.

    «Με τη web κάμερα C920, η εγγραφή και η μετάδοση βίντεο προσφέρουν μια καλύτερη αίσθηση του χώρου δημιουργώντας ένα περιβάλλον ακρόασης. Οι εταιρίες και οι επαγγελματίες μπορούν πλέον να κάνουν μια βιντεοκλήση, γνωρίζοντας ότι ο ήχος και η εικόνα θα ακουστεί καθαρά και φυσικά», δήλωσε ο  κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

    Η Logitech C920 Webcam είναι διαθέσιμη στο δίκτυο μεταπωλητών της Asbis Mediterranean.

    logitech-hd-pro-webcam-c920-gallery-6 logitech-hd-pro-webcam-c920-gallery-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles