19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Logitech G: ASTRO A10 Gen 2 – Νέο ενσύρματο ακουστικό για επικές στιγμές δράσης!

    H Logitech G, ένα brand της Logitech, και κορυφαία καινοτόμος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, παρουσίασε το νέο ενσύρματο ακουστικό κεφαλής ASTRO Gaming A10 Gen 2. Βασισμένο στα αυθεντικά ακουστικά A10, το νέο ASTRO A10 Gen 2 προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση και ποιότητα ήχου καθώς και ευέλικτο σχεδιασμό για τις ανάγκες του σύγχρονου gamer. Κατασκευασμένο από την αρχή για να βελτιώσετε την εμπειρία του παιχνιδιού σας το νέο ενσύρματο headset διατίθεται σε πέντε μοναδικές χρωματικές επιλογές στην μοναδική τιμή των €59.99.

    «Για το νέο A10 εστιάσαμε στην ιδέα να το κατασκευάσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή νέας γενιάς, όχι απλώς να είμαστε ένα προϊόν επόμενης γενιάς. Πραγματοποιήσαμε αρκετές βελτιώσεις στην απόδοση και το σύνολο χαρακτηριστικών ενώ ταυτόχρονα κατασκευάσαμε ένα ακουστικό που είναι ελαφρύ, άνετο και ευέλικτο για τα σημερινά πολλαπλά σενάρια παιχνιδιών. Είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από τολμηρές χρωματικές αποχρώσεις για να αντικατοπτρίζει την ατομική προσωπικότητα και το στυλ ενώ το σημαντικότερο είναι ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε με τρόπο βιώσιμο για τον πλανήτη και την κοινωνία μας», δήλωσε ο Peter Kingsley, CMO της Logitech G.

    Το A10 Gen 2 προσφέρει ισορροπημένο ήχο υψηλής πιστότητας με την δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής των ASTRO Audio 32 mm drivers για μια καθηλωτική εμπειρία. Το προηγμένο ενσωματωμένο μικρόφωνο boom μπορεί να αναστραφεί προς τα πάνω για σίγαση και προστασία της ιδιωτικής ζωής και προς τα κάτω για κρυστάλλινη επικοινωνία μέσω μονοκατευθυντικού μικροφώνου 6,0 mm.

    Με βάρος μόλις 246 γραμμάρια, το A10 Gen 2 είναι ελαφρύ και αρκετά άνετο για να το «φοράτε» όλη την ημέρα. Το A10 Gen 2 ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων αλλά είναι κυρίως σχεδιασμένο και βελτιστοποιημένο για μικρότερα μεγέθη κεφαλής. Η επένδυση των στηριγμάτων κεφαλής και τα καλύμματα με αφρό μνήμης, χαρακτηριστικά της ελαφριάς κατασκευής, παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

    Ένα από τα πλέον βιώσιμα ακουστικά gaming της ASTRO, το A10 Gen 2 είναι πιστοποιημένο ως CarbonNeutral®, που σημαίνει ότι χρηματοδοτούμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες αντισταθμίσεις άνθρακα για τη μείωση του αντίκτυπου άνθρακα του προϊόντος στο μηδέν. Τα πλαστικά μέρη περιλαμβάνουν τουλάχιστον 35% ανακυκλωμένο περιεχόμενο μετά την κατανάλωση ενώ η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από την FSCTM. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο ακουστικό συμβάλλετε στην υποστήριξη της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του κόσμου.

    Τα νέα ακουστικά A10 Gen 2 διατίθενται σε πέντε χρωματικές παραλλαγές και συγκεκριμένα σε Μαύρο, Λευκό, Μέντα, Γκρι και Λιλά, επιτρέποντας στους παίκτες να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ και την προσωπικότητα τους. Το A10 Gen 2 περιλαμβάνει, επίσης, μικρές πινελιές, συμπεριλαμβανομένων αριστερών και δεξιών ενδείξεων braille για άτομα με προβλήματα όρασης καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικό στήριγμα κεφαλής για αξιόπιστη, σταθερή απόδοση και ακόμη εργονομική κατασκευή στο σημείο πάνω από το αυτί για ανώδυνο, ολονύχτιο gaming.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Το ASTRO A10 Gen 2 Ενσύρματο Gaming Headset διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής στην προτεινόμενη τιμή των €59.99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website, το blog ή συνδεθείτε μαζί μας στοTwitter και στο Instagram.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles