15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Logitech G: Νέα σειρά προϊόντων PRO σε μία μοναδική εκδήλωση με το streamer Pun1sher

    Η Logitech G, ενα brand της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε σήμερα μια μοναδική εκδήλωση, σχεδιασμένη για να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα και προηγμένα προϊόντα της σειράς PRO και ταυτόχρονα να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πλαίσιο (Τhe Mall Athens) το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, στις 3 μ.μ – 8 μ.μ. και δίνει την μοναδική ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αναμετρηθούν με τον διάσημο Pro Gamer και ‘League of Legends’ streamer, Κωνσταντίνο, ‘Pun1sher’ Κατσικαδάκο αλλά και να διεκδικήσουν προϊόντα gaming επόμενης γενιάς.

    Εκτός του Πλαισίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και από το σπίτι, αφού θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το Twitch κανάλι του Pun1sher.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα στηθούν δύο υπολογιστές υψηλής απόδοσης με τον εξοπλισμό των PRO προϊόντων και ένας μεγάλος προτζέκτορας για εύκολη παρακολούθηση. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία σε τυχερούς νικητές, που θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, να αναμετρηθούν με τον “Pun1sher” σε μια μάχη 1v1 του δημοφιλούς παιχνιδιού “League of Legends”.

    Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ακόμα και να μην είστε από τους τυχερούς της κλήρωσης, μπορείτε να διεκδικήσετε φοβερά δώρα. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του event θα παρέχεται 30% έκπτωση σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων Logitech G PRO, θα υπάρχει cosplayer για να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 30 δωροεπιταγές αξίας 20€ για αγορές προϊόντων Logitech G, αλλά και για αναμνηστικά δώρα!

    Η σειρά Logitech G PRO είναι μια βραβευμένη σειρά gaming headsets, ποντικιών και πληκτρολογίων επαγγελματικής ποιότητας, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των κορυφαίων παικτών Esports στον κόσμο. Σχεδιασμένα μέσω ενός αυστηρού προγράμματος Design by Collaboration, τα προϊόντα της σειράς PRO περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες για να επιτύχουν το απόλυτο αποκορύφωμα της απόδοσης, παρέχοντας παράλληλα άνεση χρήσης όλη την ημέρα που απαιτούν οι επαγγελματίες παίκτες.

    Τα προϊόντα της σειράς PRO που θα είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση περιλαμβάνουν τα εξής:

    – Gaming Keyboard Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED

    – Gaming Mouse Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2

    – Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset

    – Δυναμικό Μικρόφωνο gaming, Logitech G Yeti GX

    – Διπλός φωτισμός RGB, Logitech G Litra Beam LX

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles