24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech G19s Gaming Keyboard [Βίντεο-παρουσίαση]

    Έρχεται καλοκαίρι. Βασικά, τι «έρχεται» που ήρθε ήδη… Ποια είναι τα δύο βασικά αξεσουάρ που θα χρειαστεί ο σωστός ο gamer εν όψει των δυόμισι επόμενων μηνών; Άσε, μην κάψεις κάνα –υπό εξαφάνιση- εγκεφαλικό σου κύτταρο, θα σου δώσω εγώ την απάντηση στο πιάτο: καλό αντηλιακό και πλήρες πληκτρολόγιο για να «καεί» με ησυχία και ασφάλεια (:P) στα αγαπημένα του παιχνίδια όταν όλοι θα τρέχουν σε παραλίες, λίμνες, σιντριβάνια και φράγματα! Για αντηλιακό θα σε παραπέμψω στο That’s Life, ωστόσο για πληκτρολόγιο νομίζω ότι έχω κάτι καλό να σου «σφυρίξω»

    G19S-splash

    Το G19s είναι το νέο μέλος της οικογένειας gaming πληκτρολογίων της Logitech. Αν και φέρει επάνω του περί τα 110 κουμπιά και μία υπερλειτουργική LCD οθόνη, δεν είναι διόλου μεγάλο –δεν το λες και portable όμως για την κατηγορία του είναι μια χαρά. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με τα κουμπιά να έχουν διπλή επίστρωση UV για να μην ξεθωριάζουν από τη χρήση, ενώ το υποστήριγμα για τους καρπούς είναι φτιαγμένο από τέτοιο υλικό ώστε να μην «παπαριάζει» απ’ τον ιδρώτα σου. Στη βάση του θα βρεις οδηγούς για τα καλώδιά σου ενώ έχει ενσωματωμένες και δύο θύρες USB –χρειάζεται μία ακόμα στο tower για να συνδεθεί ενώ απαιτεί και τροφοδοσία ρεύματος.

    Πάνω στο πληκτρολόγιο θα βρεις 12 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα (από 3 macros το καθένα, μας κάνουν σύνολο 36 εντολές), ένα «μοχλουδάκι» που ενεργοποιεί το Game Mode (απενεργοποιεί τα Windows πλήκτρα για ευνόητους λόγους), media πλήκτρα, ροδέλα για την αυξομείωση της φωνής και βέβαια μια σούπερ-ντούπερ LCD οθόνη (το GamePanel σύμφωνα με τη Logitech) που θα σου δείξει ό,τι μπορείς να φανταστείς: από την ώρα και πληροφορίες για το σύστημά σου, μέχρι βίντεοεικόνες και τη VoIP κλήση σου! ‘Ντάξει, απλά δεν παίζεται. Όλα τα πλήκτρα διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό (16 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων, καλές είναι;) τον οποίο ρυθμίζεις εσύ μέσω του ειδικού προγραμματακίου της Logitech.

    Σε ό,τι αφορά το όλο feeling τώρα, η κατασκευή είναι στιβαρότατη χωρίς να σε αγχώνει μην τυχόν και με την αγαρμποσύνη σου της προξενήσεις ανεπανόρθωτες βλάβες. Τα πλήκτρα χρειάζεται να πατηθούν στο ακέραιο (μέχρι τέρμα δηλαδή) για να καταχωρηθεί το πάτημά τους, κάτι που προσωπικά εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου, όμως ίσως βάλει σε σκέψεις όσους θέλουν τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιό τους να πατιούνται με ένα «χάδι». Εννοείται πως το G19s με βόλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της ενασχόλησής μου μαζί του (η οποία ενασχόληση συνεχίζεται κανονικότατα οφείλω να σου πω…) ενώ σε περίπτωση που σκοπεύεις να το κουβαλάς στα σπίτια των κολλητών σου, θα χαρείς να μάθεις ότι τυχόν ρυθμίσεις που του κάνεις, αποθηκεύονται σε αυτόΠρώτο, ε;

    Συνοψίζοντας για να μη μακρηγορώ: το G19s είναι μια κορυφαία επιλογή για τον gamer που απαιτεί το καλύτερο. Η τιμή του δεν είναι αυτή ακριβώς που θα το βάλει σε κάθε σπίτι, ωστόσο να είσαι σίγουρος ότι το καμάρι της Logitech θα αποσβέσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό που θα δώσεις για πάρτη του. Εμπιστέψου το και δεν θα χάσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles