BREAKING

Logitech G433 και G233 και η gaming ακουστική απόδοση εκτοξεύεται στα ύψη!

Η Logitech G, μια επωνυμία της Logitech, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Σετ ακουστικών Logitech® G433 7.1 Gaming και Logitech® G233 Prodigy Gaming. Αυτά τα σετ ακουστικών περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες gaming, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων οδήγησης ήχου Pro-G για τα οποία εκκρεμεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για υψηλή απόδοση ήχου. Η ελαφριά και εξαιρετικά άνετη σχεδίασή τους τα κάνει ιδανικά για να τα παίρνετε μαζί σας ακόμη και όταν δεν ασχολείστε με το gaming.

High_Resolution-G433 34R Blue MF

"Αν είστε σαν εμένα και αγαπάτε πολύ το gaming, το να έχετε ένα φανταστικό σετ ακουστικών είναι πολύ σημαντικό", λέει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της Logitech G. "Και αν αγαπάτε τη μουσική, τότε το να έχετε ένα πολύ καλό σετ ακουστικών είναι εξίσου σημαντικό. Πλέον, μπορείτε να έχετε τουλάχιστον ένα σετ ακουστικών που συνδυάζει ιδανικά αυτά τα δύο. Μπορείτε να μετακινηθείτε απρόσκοπτα από τον υπολογιστή στην κονσόλα σας και χάρη στην όμορφη σχεδίαση, τα προγράμματα οδήγησης ήχου Pro-G και το αποσπώμενο μονοκατευθυντικό μικρόφωνο, μπορείτε να βγείτε έξω και να τα φοράτε εν κινήσει και να έχετε τα ιδανικά ακουστικά για τον τρόπο ζωής σας".

Ήχος υψηλής ποιότητας

Και τα δύο σετ ακουστικών περιλαμβάνουν προηγμένα προγράμματα οδήγησης Pro-G κατασκευασμένα με υβριδικά υλικά πλέγματος τα οποία παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας. Τα προγράμματα οδήγησης προσφέρουν υψηλές και χαμηλές συχνότητες με ελάχιστη παραμόρφωση. Η Logitech G βελτιστοποίησε την ποιότητα ήχου για αναλογική αναπαραγωγή και ψηφιακή έξοδο USB, ώστε το προφίλ ήχου να είναι ακριβές σε οποιαδήποτε πηγή.

High_Resolution-G433 34L Red MF

Επιπλέον, το Logitech G433 χρησιμοποιεί DTS Headphone:X 7.1 για την τελευταία λέξη στον ήχο surround υψηλής πιστότητας. Η τεχνολογία απολύτως ρεαλιστικού ήχου DTS Headphone:X αναπαράγει με ακρίβεια τη θέση του ήχου και των ηχείων 7.1, ώστε να μπορείτε να ακούτε εφέ περιβάλλοντος μέσα στο παιχνίδι τα οποία τα άτομα που σχεδίασαν το παιχνίδι θέλουν να ακούτε, όπως το πόσο μακριά είναι ο εχθρός και από ποια κατεύθυνση έρχεται. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επίπεδο της έντασης για καθένα από τα επτά κανάλια ήχου.

Άνετη σχεδίαση εμπνευσμένη από τον χώρο του αθλητισμού

Τα σετ ακουστικών Logitech G433 και Logitech G233 είναι ανθεκτικά, αλλά ελαφριά και εξαιρετικά άνετα. Το Logitech G433 περιλαμβάνει υδρόφοβο υφασμάτινο τελείωμα που δεν λεκιάζει εύκολα και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Royal Blue, Fire Red, Triple Black και το ειδικό Camo Blue, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένους μεταπωλητές μας. Το Logitech G233 έχει κατασκευαστεί από απαλό μαύρο υλικό με γαλάζια καλύμματα αυτιών.

High_Resolution-G433 34L Black MF

Και τα δύο σετ περιλαμβάνουν αθλητικά καλύμματα για τα αυτιά που αναπνέουν και αφαιρούνται εύκολα για καθάρισμα. Το Logitech G433 συνοδεύεται από ένα δεύτερο σετ καλυμμάτων μικροϊνών για τα αυτιά, για να μπορείτε να επιλέξετε ποιο υλικό είναι το ιδανικό για εσάς.

Εξαιρετικά ευκρινής επικοινωνία και υποστήριξη σε πολλές πλατφόρμες

Και τα δύο σετ ακουστικών περιλαμβάνουν ένα αποσπώμενο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας με φίλτρο micro pop για κρυστάλλινες συνομιλίες και επικοινωνία. Και τα δύο λειτουργούν με υπολογιστές, κονσόλες (συμπεριλαμβανομένων των Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch™) και με φορητές συσκευές. Τα G433 και G233 έχουν πιστοποιηθεί επίσημα και εγγυώνται τα υψηλότερα επίπεδα επίπεδα ευκρίνειας ήχου και φωνής.

High_Resolution-G233 Prodigy Gaming Headset FOB

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα σετ ακουστικών Gaming Logitech G433 και Logitech G233 αναμένεται να είναι διαθέσιμα από μεταπωλητές παγκοσμίως τον Ιούνιο 2017, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 129€ και 89,99€, αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό, το blog ή official Facebook page της Logitech.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment