21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech G733 Lightspeed Review: “Ποιότητα και αξιοπιστία made by… Logitech”!

    Οι εποχές επιβάλλουν να “μένουμε σπίτι”, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, και, έτσι, μία επένδυση σε αξεσουάρ και tech gadgets που θα αναβαθμίσουν τις εμπειρίες που ζούμε από τον υπολογιστή μας είναι, πλέον, περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Ένα σετ μικροφώνου-ακουστικών αποτελεί must αγορά σήμερα τόσο για τις αυξημένες ανάγκες της online επικοινωνίας μας, όσο και για την ψυχαγωγία στο σπίτι, ειδικότερα αν πρόκειται για μία πρόταση κατάλληλη για αθεράπευτους gamers, όπως το σετ G733 Lightspeed RGB της Logitech που σας παρουσιάζουμε.

    Πρόκειται για ένα ασύρματο σετ, ιδιαίτερα ελαφρύ και σχεδιασμένο ώστε να σας προσφέρει ευκολία και άνεση. Ταυτόχρονα, προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως τα φίλτρα φωνής, η προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, αλλά και ο ήχος surround.

    Το Logitech G733 Lightspeed έχει βάρος μόλις 279 γραμμάρια, ενώ διαθέτει προσαρμόσιμο ιμάντα με ανάρτηση ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να κατανέμει με τέτοιο τρόπο το βάρος του για να παίζετε ατελείωτες ώρες χωρίς να καταλαβαίνετε ότι το φοράτε καν. Επιπλέον, διαθέτει μαλακό αφρό μνήμης δύο στρώσεων που εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι αλλά και γύρω από το πρόσωπό σας, ώστε να νιώθετε άνετα κάθε στιγμή.

    Το σετ είναι, όπως αναφέραμε, ασύρματο προσφέροντας έως και 20 μέτρα εμβέλειας με αξιόπιστη σύνδεση, αλλά και πάνω από 29 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας, ώστε να μην ψάχνετε συνέχεια το φορτιστή κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου παιχνιδιού.

    Η εμφάνισή του Logitech G733 Lightspeed θα ικανοποιήσει και αυτή κάθε σας απαίτηση, καθώς υποστηρίζει 16,8 εκατομμύρια χρώματα και διαθέτει δύο ζώνες για να προσαρμόζετε τον φωτισμό με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τα χρώματα, να οπτικοποιήσετε τον ήχο και όλα αυτά με προκαθορισμένα και προσαρμοσμένα εφέ κίνησης και χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό για παιχνίδια G HUB.

    Φυσικά, και στο κομμάτι της ηχητικής απόλαυσης προσφέρει ό,τι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτοντας μικρόφωνο με πιστοποίηση από το Discord, η φωνή σας ακούγεται εξαιρετικά και πεντακάθαρα, σε κάθε επικοινωνία με τους συμπαίκτες ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ, χάρη στους οδηγούς PRO-G που έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν ακρίβεια και ήχο πλήρους εύρους, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο την εμπειρία που θας προσφέρει το παιχνίδι. Επιπλέον, η υποστήριξη surround sound επόμενης γενιάς DTS Headphone:X 2.0 θα κάνει την απόλυτη διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

    Το Logitech G733 Lightspeed θα φροντίσει, τέλος, και για τις δυνατότητες παραμετροποίησης, καθώς από τους ιμάντες με ανάρτηση και δυνατότητα αλλαγής πλευράς έως τα καλύμματα μικροφώνου, μπορεί να προσαρμοστεί με χρωματιστά αξεσουάρ συνδυάζοντας αυτά που θέλετε και δίνοντάς του προσωπικό χαρακτήρα και απαράμιλλο στιλ. Και όταν αναφερόμαστε σε στιλ στο gaming, δεν μπορούμε παρά να αποθεώσουμε τη Logitech, καθώς το G733 κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύερα στο προσωπικό σας γούστο (μπορείτε να τσεκάρετε όλα τα διαθέσιμα χρώματα κάνοντας click εδώ). Χωρίς αμφιβολία, η Logitech δίνει άλλο νόημα στό όρο “stylish gaming”, καθώς συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία για παιχνίδια με τα έντονα χρώματα, το μοντέρνο στιλ και την υπέροχη αισθητική.

    Δείτε όλα τα προϊόντα της Color Collection και επιλέξτε το συνδυασμό που σας ταιριάζει καλύτερα ακολουθώντας το link:   https://www.logitechg.com/el-gr/playyourway.html 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles