13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech G810 Orion Spectrum, τo μηχανικό keyboard που θα λατρέψουν οι gamers!

    Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Logitech G810 Orion Spectrum, ενός μηχανικού πληκτρολογίου gaming RGB πλήρους μεγέθους που ενσωματώνει την πρωτοπόρα στον κλάδο τεχνολογία μας μαζί με την ποιότητα κατασκευής σε μια μοναδική σχεδίαση για κορυφαίες επιδόσεις και την απόλυτη εμπειρία gaming. Το μηχανικό πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G810 Orion Spectrum περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G της Logitech που παρέχουν ταχύτερη ενεργοποίηση από τα τυπικά μηχανικά πληκτρολόγια κατά 25 τοις εκατό, καθώς και προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB και αποκλειστικά στοιχεία ελέγχου μέσων.

    “Συναντήσαμε δεκάδες gamers τον ενάμιση χρόνο που μας πέρασε και τους ρωτήσαμε τι ήταν αυτό που ήθελαν σε ένα πληκτρολόγιο gaming”, αναφέρει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech. “Το αποτέλεσμα είναι το G810 Orion Spectrum, με απέριττη και εξελιγμένη σχεδίαση ειδικά για κορυφαίες επιδόσεις.”

    JPG 300 dpi (RGB)-Raylan _TopDown_LightBleed.jpg low (Large)

    Σχεδίαση ειδικά για κορυφαίες επιδόσεις

    Κάθε πλευρά του πληκτρολογίου έχει κατασκευαστεί με ακρίβεια – από τις πιο απλές λεπτομέρειες, όπως η ματ υφή που δεν κάνει εμφανή τα αποτυπώματα πάνω στο πληκτρολόγιο και το ανθεκτικό, πλεκτό καλώδιο, μέχρι τις πιο περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως ο εξελιγμένος φωτισμός RGB και οι ταχύτατοι και εξαιρετικά ανθεκτικοί μηχανικοί διακόπτες Romer-G. Το αποτέλεσμα είναι πρωτοπόρα τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής σε μια μοναδική σχεδίαση για κορυφαίες επιδόσεις.

     Διακόπτες πλήκτρων Romer-G εξαιρετικής απόκρισης

    Το Logitech G810 Orion Spectrum περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G της Logitech που παρέχουν σχεδόν ακαριαία απόκριση και καταγράφουν το πάτημα των πλήκτρων έως και κατά 25 τοις εκατό ταχύτερα από τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες. Με σημείο ενεργοποίησης 1,5 mm, οι διακόπτες Romer-G λαμβάνουν τις εντολές γρηγορότερα και σας δίνουν το προβάδισμα στα ανταγωνιστικά παιχνίδια όπου το κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου είναι σημαντικό. Με βελτιωμένη ανθεκτικότητα 70 εκατομμυρίων χτυπημάτων πλήκτρων, έως και 40 τοις εκατό περισσότερων από άλλους τυπικούς διακόπτες πλήκτρων στην αγορά περιφερειακών συσκευών για gaming, μπορείτε να παίζετε με τη σιγουριά ότι το πληκτρολόγιό σας θα αντέξει τα πάντα.

    JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan Beauty RGB US

    Προσαρμοζόμενος φωτισμός RGB

    Με το Λογισμικό Logitech Gaming (LGS), επιλέξτε και εξατομικεύστε τον φωτισμό κάθε μεμονωμένου πλήκτρου από ένα φάσμα περισσότερων από 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων και συγχρονίστε τα εφέ φωτισμού με τον υπόλοιπο εξοπλισμό Logitech G για gaming. Μπορείτε να επισημάνετε πλήκτρα με χρώμα, για να παρακολουθείτε τα ξόρκια και άλλες εντολές ή να αλλάξετε τα χρώματα ανάλογα με τη ρύθμιση που χρησιμοποιείτε. Ο κεντρικός φωτισμός πληκτρολογίου διευκολύνει τον εντοπισμό των σωστών πλήκτρων στο σκοτάδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, το LGS συμπεριλαμβάνει ήδη φορτωμένα προφίλ φωτισμού για περισσότερα από 300 παιχνίδια, άρα όλη η εξατομίκευση έχει γίνει ήδη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

    Στοιχεία ελέγχου μέσων με εύκολη πρόσβαση

    Το Logitech G810 Orion Spectrum περιλαμβάνει αποκλειστικά στοιχεία ελέγχου μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση αναπαραγωγή, παύση και σίγαση μουσικής και βίντεο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το κομμάτι που παίζει στο παρασκήνιο, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό, για να προσαρμόσετε την ένταση ήχου ή για να προχωρήσετε στο επόμενο τραγούδι με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Πλήρης εξατομίκευση

    Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του Logitech G810 Orion Spectrum με το LGS. Εξατομικεύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με ειδικές μακροεντολές κουμπιών στα πλήκτρα F1-F12. Ελέγξτε τον φωτισμό RGB στα μεμονωμένα πλήκτρα και προσδιορίστε ποια πλήκτρα θα είναι απενεργοποιημένα, όταν ενεργοποιείτε τη Λειτουργία Game.

    JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan_Bty_Blue Lights US

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Το μηχανικό πληκτρολόγιο Gaming RGB Logitech G810 Orion Spectrum αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο του 2016 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 195€. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το gaming.logitech.com ή το blog της Logitech.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles