21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech K760: ασύρματο ηλιακό πληκτρολόγιο για iOS και MacOS

    Ένα νέο εντυπωσιακό περιφερειακό παρουσίασε η Logitech για όσους έχουμε συσκευές με iOS ή MacOS. Πρόκειται για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που μοιάζει εκπληκτικά με την επίσημη λύση της Apple, αλλά με κάποιες ουσιαστικές διαφορές, οι οποίες το κάνουν πιο ανταγωνιστικό. Πρώτον, δεν λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ, αλλά με μία ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

    Η φόρτιση δε γίνεται με κάποιο τροφοδοτικό, αλλά με το φως, που δεν χρειάζεται καν να είναι ηλιακό. Οποιαδήποτε φυσική ή τεχνητή πηγή φωτός είναι κατάλληλη για να φορτίσει τη συσκευή, η οποία αντέχει για τρεις μήνες, ακόμα και αν δεν τη φορτίσετε καθόλου σε αυτό το διάστημα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει τρία διαφορετικά, άμεσα εναλλασσόμενα, προφίλ σύνδεσης.

    Πατήστε το πλήκτρο για Bluetooth pairing, πατήστε ένα από τα τρία πλήκτρα των προφίλ, και κάντε pair το πληκτρολόγιο με την iOS συσκευή ή με τον Mac υπολογιστή σας. Έτσι στο εξής με ένα απλό πάτημα μπορείτε να αποσυνδέετε το πληκτρολόγιο από μία συσκευή, συνδέοντας τη αυτόματα με μία άλλη. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μία επίδειξη της διαδικασίας. Το κόστος του Logitech K760 είναι 80 ευρώ.

    Πηγή : LogitechBlog

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles