24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech Keyboard Folio. Πληκτρολόγηση και προστασία πάνε πακέτο

    V7_SunFlwrYlw_TOP

    Μία νέα σειρά keyboards ετοίμασε η Logitech για iPad και iPad mini, με στόχο μία εμπειρία πληκτρολόγησης για το χρήστη ανώτερη από αυτή της ίδιας της συσκευής, αλλά και παροχή προστασίας σ’ αυτήν.

    Τα Logitech Keyboard Folio για iPad και iPad mini χρησιμοποιούν μαγνήτες που εξασφαλίζουν ότι θα κλείνουν και θα προστατεύουν σωστά τη συσκευή σας, ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει full size πλήκτρα ώστε να συντάσσετε απροβλημάτιστα email, μηνύματα και να πληκτρολογείτε διευθύνσεις ή αναζητήσεις στον Παγκόσμιο Ιστό. Παράλληλα, διαθέτουν ειδικά shortcuts για το iPad, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, ενώ σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη γωνία τους ανάλογα με την προτίμησή σας.

    Όπως όλα τα Folio Keyboards, συνδέονται με το iPad μέσω Bluetooth. Μπορούν επιπλέον να “ξυπνήσουν” τη συσκευή σας όταν τα σηκώσετε και να την τοποθετήσουν σε “sleep mode” όταν τα κλείσετε, ώστε να ξοδεύετε τη λιγότερη δυνατή μπαταρία. Έχετε τη δυνατότητα να τα φορτίσετε με το USB καλώδιο που παρέχεται στη συσκευασία, αυτό, βέβαια, σπάνια, καθώς η αυτονομία τους φτάνει τους τρεις μήνες μετά από έναν πλήρη κύκλο φόρτισης.

    Το Logitech Keyboard Folio για iPad θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99 ενώ το Keyboard Folio mini για iPad mini το Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. 

    Το Keyboard Folio για iPad θα έρθει στην ελληνική αγορά σε 2 χρώματα, carbon black & fantasy pink. To Keyboard Folio για iPad mini θα έρθει και αυτό σε 2 χρώματα, mystic blue & sunflower yellow.

    V7_SunFlwrYlw_FOB

    V7_MysticBlue_FOB

    Custom_format_V10_CarbonBlk_BTY low

    V10_FantasyPink_FOB LOW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles