20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Logitech M650 wireless review: Value for money ποντίκι για κάθε χρήση!

    Μπορεί να μας φαίνεται απλό και αυτονόητο αλλά ένα καλό ποντίκι μπορεί να βελτιώσει αισθητά την εμπειρία χρήσης, όπως και ένα… όχι τόσο καλό να την επιδεινώσει. Ένα νέο μοντέλο από την Logitech έφτασε στα γραφεία μας και σας το παρουσιάζουμε! Πρόκειται για το Logitech M650, απλό, λιτό και αποτελεσματικό!

    Το είχαμε στη διάθεσή μας σε λευκό χρώμα, αλλά θα το βρείτε και σε πολλά ακόμη. Είναι σχεδιασμένο για δεξιόχειρες καθώς τα βοηθητικά του πλήκτρα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά, ενώ το “L” στην ονομασία του αφορά το μέγεθος (M650L – Large). Υπάρχει και κανονικό μέγεθος, αλλά και σε έκδοση για αριστερόχειρες (αλλά όχι σε όλα τα χρώματα).

    Το ποντίκι ζυγίζει 101 γραμμάρια και είναι compact και ελαφρύ, αλλά αρκετά μεγάλο για να το “αγκαλιάζετε” πλήρως με το χέρι σας. Ο αισθητήρας του έχει ανάλυση από 400 έως 4000 dpi, τα οποία είναι αρκετά σχεδόν για κάθε χρήστη. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ΑΑ που του προσφέρει αυτονομία έως 24 μήνες με τη χρήση του USB δέκτη που θα βρείτε στη συσκευασία, ή μέχρι 20 μήνες αν το συνδέετε απευθείας σε μια συσκευή Bluetooth (π.χ. laptop).

    Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η αθόρυβη λειτουργία. Όντως, τα πλήκτρα του M650 δεν παράγουν το γνωστό, ηχηρό “κλικ”, αλλά είναι πολύ πιο διακριτικά κατά τη λειτουργία τους, κάτι που βοηθά σε ήσυχο περιβάλλον γραφείου, σε μια βιβλιοθήκη, στο σπίτι όταν κοιμάται κάποιος κοντά σας. Επιπλέον, τα πλαϊνά πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα, αν δεν θέλετε να κάνουν το κλασικό “back-forward” αλλά κάτι διαφορετικό. Από τη μέση και κάτω, το ποντίκι είναι “ντυμένο” με ένα μαλακό υλικό που προσφέρει ωραία αίσθηση στο χέρι και αρκετό grip, σε σχέση με το λείο, πλαστικό, επάνω μέρος του. Τέλος, αξίζει μια αναφορά στην ροδέλα, η οποία με μικρές κινήσεις κάνει scroll γραμμή ανά γραμμή, αλλά αν την περιστρέψετε ταχύτερα τότε αντίστοιχα επιταχύνει το ρυθμό κύλισης στη σελίδα.

    Το Logitech M650 είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα έναντι €39,9.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles