20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Logitech MX Mechanical & MX Master 3S: Δύο «υπερόπλα» που απογειώνουν τη digital παραγωγικότητά σας!

    Μπορεί πολλά πράγματα στον κόσμο της τεχνολογίας και του computing να αλλάζουν και να εξελίσσονται διαρκώς με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ωστόσο το mouse και το keyboard αποτελούν δύο περιφερειακά που αποτελούν «σταθερές αξίες». Μάλιστα, σε μια digital εποχή που ο διαθέσιμος χρόνος είναι ελάχιστος (και ακόμη και το παραμικρό δευτερόλεπτο… μετράει), όλοι μας καλούμαστε στο χώρο της εργασίας μας να ανταπεξέλθουμε επαρκώς, σε μια σειρά από απαιτητικά (και πολλές φορές χρονοβόρα) tasks, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας.

    H Logitech έχοντας βαθιά γνώση των καθημερινών αναγκών των users που «διψούν» για ακόμη περισσότερο productivity, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, πρόσφατα μας παρουσίασε το keyboard Logitech MX Mechanical και το MX Master 3S. Τα δύο νέα μέλη της οικογένειας MX, αποτελούν δύο δυνατές premim all-around λύσεις από το επάνω ράφι που έχουν ως αποστολή να μετατραπούν σε «προέκταση» του χεριού σας και να σας βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σας στιγμή είτε αφορά… business, αλλά και (γιατί όχι…)  «pleasure» (για τους users που συνηθίζουν να ξοδεύουν τον ελεύθερο τους χρόνο στα αγαπημένα τους games). Ladies and gents, τα ΜΧ Mechanical και ΜΧ Master 3S ήρθαν για να φέρουν τα πάνω – κάτω στην «tech» καθημερινότητά σας και παρακάτω θα τα γνωρίσουμε καλύτερα… 

    ΜΧ Mechanical – Το keyboard «εμπειρία»!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η Logitech έχει δημιουργήσει τη δική της «τεράστια» παράδοση στον κόσμο των keyboards, με high-tech λύσεις που ενσωματώνουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοναδικά επίπεδα αντοχής και “state-of-the art” λειτουργίες που καθιστούν την εμπειρία που προσφέρουν σε κάθε user… μοναδική. Το MX Mechanical, που εντάσσεται στη κατηγορία των μηχανικών πληκτρολογίων, αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια ξεχωριστή «περίπτωση» keyboard, το οποίο διακρίνεται για τα σχεδόν αθόρυβα πλήκτρα του. Ιδανικό σε περίπτωση που συγκατοικείτε και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τους συγκατοίκους σας (ή να ξυπνήσετε το μωρό που με τόσο κόπο καταφέρετε να… κοιμίσετε), το MX Mechanical προσφέρει μια “unique” μηχανική αίσθηση πληκτρολόγησης, που όμοια της δεν θα συναντήσετε σε αντίστοιχο προϊόν. 

    Ακολουθώντας μια άκρως εργονομική λογική σε επίπεδο σχεδιασμού, τα δάχτυλα σας γλιστρούν στις ανθεκτικές επιφάνειες των πλήκτρων με εντελώς seamless τρόπο. Αυτό που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ακόμη και ο πιο απαιτητικός user είναι ότι τα mechanical haptic switches του MX Mechanical απλώς τα… σπάνε (με… αθόρυβο τρόπο) και δεν σας κρύβουμε ότι δεν θα χορταίνετε να τα πατάτε. Ο δε εξισορροπημένος σχεδιασμός, με τη μελετημένη σωστή γωνία πληκτρολόγησης, καθιστούν την πρόταση της Logitech ιδανική για τους χρήστες που συνηθίζουν να ξοδεύουν άπειρες ώρες στο πληκτρολόγιο τους. Παράλληλα, ο έξυπνος οπίσθιος φωτισμός, σε έξι επιλογές φωτισμού, προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα σε σχέση με το φως περιβάλλοντος και τον απενεργοποιεί όταν δεν χρειάζεται για βέλτιστη κατανάλωση μπαταρίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Logitech έχει κάνει εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά στο κομμάτι της αυτονομίας, καθώς το MX Mechanical μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία έως και 15 μέρες σε καθεστώς πλήρους φόρτισης (με ενεργοποιημένο τον φωτισμό) και να αγγίξει ακόμη και τους 10 μήνες όταν ο backlit φωτισμός είναι απενεργοποιημένος.

    Συνδυάζοντας μια διακριτική gaming φιλοσοφία, με την ευελιξία ενός πληκτρολογίου που ξεχωρίζει για την υψηλή παραγωγικότητά του, το MX Mechanical περνάει σε νέα διάσταση την κατηγορία των premium all-around keyboards!

    MX Master 3S: Για τους “master” users!

    Εάν η ταχύτητα, η ομαλή ροή του workflow και η υψηλή παραγωγικότητα είναι το παν στην καθημερινότητά σας, αλλά ακόμη κι εάν σας αρέσει να χαλαρώνετε κατατροπώνοντας τους εχθρούς στο League of Legends, τότε το Master 3S θα σας κάνει «master» σε χρόνο… dt! Η μοναδική άνεση και η εργονομία βρίσκονται στο επίκεντρο του design του, καθώς πρόκειται για ένα mouse που σχεδιάστηκε για να μην μπορεί ο χρήστης να… «ξεκολλήσει» το χέρι του από πάνω του. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στην υψηλή ακρίβεια, το Master 3S διαθέτει οπτικό αισθητήρα στα 8.000 DPI, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες επιφάνειες (ακόμη και σε γυαλί)! Αναμφίβολα, η ακρίβεια που προσφέρει ο αισθητήρας της Logitech μοιάζει να είναι από άλλο… πλανήτη, χαρίζοντας μια καθαρόαιμη next-gen εμπειρία χρήσης.

    Και επειδή μπορεί σε πολλούς από εσάς να «παίζετε» σε ώρες που δεν θέλετε να ακούγεστε, τα κλικ είναι τώρα 90% πιο ήσυχα σε σύγκριση με το MX Master 3, διατηρώντας την ίδια ικανοποιητική αίσθηση ακρίβειας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία ή στο game σας και όχι στο θόρυβο. Παρόλα αυτά, δεν… τελειώσαμε, καθώς οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Το σχεδιαστικό team της Logitech πρόσθεσε και ένα MagSpeed scroll wheel, που αναλαμβάνει να κάνει την κύλιση… παιχνιδάκι (δύναται να πιάσει ταχύτητα έως και 1.000 γραμμές το δευτερόλεπτο καθιστώντας το MX Master 3S ένα ιδανικό mouse για μεγάλα spreadsheets και βάσεις δεδομένων). Το γεγονός μάλιστα ότι το υλικό κατασκευής του scroll wheel είναι ο κατεργασμένος χάλυβας φανερώνει την πρόθεση της Logitech να προσθέσει στο αναβαθμισμένο MX Master 3S ό,τι πιο ανθεκτικό υπάρχει.

    Άνεσηεργονομία και υψηλή απόδοση συνθέτουν ένα ακόμη Logitech mouse, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να πάρετε… «Master» στην digital καθημερινότητα σας!

    Το απόλυτο high productivity combo!

    Τόσο το MX Mechanical όσο το MX Master 3S μπορούν να αξιοποιήσουν τις εξελιγμένες δυνατότητες του λογισμικού Logi Options+, το οποίο «ξεκλειδώνει» μια σειρά από customization options. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν assign διαφορετικά κουμπιά, να δημιουργήσουν preset profiles και να προσαρμόσουν το ΜΧ keyboard και mouse πάνω στη μορφή και στη λειτουργία συγκεκριμένων εφαρμογών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι συνδέονται τόσο μέσω Bluetooth, όσο και με την ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt, επιτυγχάνουν υψηλή αξιοπιστία, ακόμη και στα πιο κορεσμένα wireless περιβάλλοντα, ενώ είναι συμβατά με όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα (Windows, iPadOS, Android, Linux).

    Με το MX Mechanical και το MX Master 3S, η Logitech δίνει στα χέρια κάθε απαιτητικού user δύο πραγματικά «υπερόπλα» που όχι μόνο θα τον βοηθήσουν στο να εξασφαλίσει υψηλή παραγωγικότητα, αλλά παράλληλα (κάνοντας χρήση των εξελιγμένων features τους), θα κάνουν τη ζωή του πιο εύχρηστη και συγχρόνως συναρπαστική! Logitech did it again!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles