15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Logitech PowerShell Controller + Battery [Βίντεο-παρουσίαση]

    Τι θα έλεγες για ένα gadgetάκι που μετατρέπει το iPhone σου σε φορητή παιχνιδομηχανή και επιπλέον το φορτίζει κιόλας; Πώς θα σου φαινόταν να έπαιζες παιχνίδια στο iPhone και το iPod Touch σου και η όλη εμπειρία να μην είχε σε τίποτα να ζηλέψει το… PS Vita; Αν τα παραπάνω σε ιντρίγκαραν, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το PowerShell το νέο αξεσουάρ από τη Logitech για iPhone 5, iPhone 5s και iPod Touch (5ης γενιάς)!

    logitech-powershell-review-3

    Υπερπλήρης gaming εμπειρία

    Το Logitech PowerShell Controller + Battery όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι στην ουσία ένα χειριστήριο. Το iPhone/iPod Touch σου έρχεται και «κουμπώνει» μέσα του (μη φοβάσαι, βγαίνει εύκολα) και με τον τρόπο αυτό αποκτάς σταυρό κατεύθυνσης, τέσσερα πλήκτρα, κουμπί pause και δύο σκανδάλες! Με τον τρόπο αυτό η εφιαλτική εμπειρία των παιχνιδιών που απαιτούν σταυρό/αναλογικό μοχλό και κουμπιά (τα λεγόμενα face buttons) στο iPhone/iPod Touch γίνεται μια τελείως διαφορετική ιστορία.

    Η αίσθηση που σου αφήνουν όλα τα πλήκτρα του PowerShell είναι εξαιρετική ενώ η ματ επιφάνεια θα φροντίσει ώστε το «πακέτο» αφ’ ενός να μη σου γλιστρήσει και αφ’ ετέρου να «βολευτεί» με τη μία στο χέρι σου. Μολονότι το αξεσουάρ, ε, είναι κομματάκι «μακρύ» (λογικό με τόσα που προσφέρει), το λεπτό του προφίλ και το γεμάτο καμπύλες design του, του χαρίζουν πόντους. Επιπλέον η πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου (ένταση φωνής, κλείδωμα orientation κλπ) γίνεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ενώ το PowerShell συνοδεύει και προσαρμογέας ακουστικών.

    Μια… παιχνιδιάρικη μπαταρία!

    Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα του PoweShell δεν είναι άλλο από την ενσωματωμένη μπαταρία 1.500 mAh που κρύβει μέσα του. Τι παίζει με δαύτη; Μα φυσικά θα δεις τη συσκευή σου να σφύζει από ενέργεια, ακόμα κι όταν εσύ εξαντλείς τις λειτουργίες και τις δυνατότητές της. Κι όταν η μπαταρία του PowerShell αρχίσει και τα φτύνει, τότε με ένα micro-USB καλώδιο δεν έχεις παρά να το φορτίσεις και… αυτό ήταν όλο!

    Μ’ αυτά και μ’ αυτά το PowerShell μπορεί εύκολα να εξελιχθεί στο πιο ουσιώδες και χρηστικό αξεσουάρ για το iPhone και το iPod Touch σου. Η λίστα με τα συμβατά παιχνίδια ολοένα και μεγαλώνει και να ‘σαι σίγουρος ότι με τον καιρό οι επιλογές σου θα ‘ναι τόσες που… θα χάσεις τη μπάλα! H τιμή του είναι στα 99€ και η διάθεσή του ξεκινά από αρχές Φεβρουαρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles