20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Logitech Pro X Superlight: Το «όπλο» κάθε gamer!

    Το «Α και το Ω» στην αλληλεπίδραση ανθρώπου και υπολογιστή είναι, φυσικά, το ποντίκι. Ένα καλό ποντίκι γίνεται αμέσως «ένα» με το χέρι μας, το «φοράμε» σαν γάντι, ανταποκρίνεται ταχύτατα και με ακρίβεια σε κάθε μας κίνηση, σε κάθε κλικ, σε κάθε scroll. Αντιθέτως, ένα μέτριο ποντίκι μπορεί να μας… εκνευρίζει με το input lag του, την ασάφεια πλήκτρων και ροδέλας, την (μη) ακρίβεια του οπτικού του αισθητήρα και να μας κουράσει με την σχεδίασή του. Ευτυχώς για εμάς, το Logitech Pro X Superlight ανήκει στην πρώτη κατηγορία και πολύ σύντομα θα καθιερωθεί ως το πιο vfm gaming mouse της αγοράς!

    Το Pro X Superlight, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, είναι πανάλαφρο. Με βάρος μόλις 60 και κάτι γραμμάρια και τα σχεδόν μηδενικής τριβής PTFE πέλματά του, γίνεται πραγματικά η προέκταση του χεριού σας και ανταποκρίνεται αστραπιαία σε κάθε σας κίνηση, χωρίς να σας κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Η Logitech κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μειώσει το βάρος κατά 25% σε σχέση με το «απλό» Pro ποντίκι της και αυτό γίνεται αισθητό από το πρώτο κιόλας άγγιγμα.

    Διαθέτει τα απολύτως απαραίτητα πλήκτρα, αλλά η «μαγεία» κρύβεται στο εσωτερικό του και στο κάτω μέρος του. Ο Hero 25K αισθητήρας της Logitech κάνει polling κάθε 1 ms (1000Hz), κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετική απόκριση σε κάθε σας εντολή. Η ανάλυσή του μπορεί να ρυθμιστεί από τα 100 έως και τα 25.600 DPI, οπότε είναι ιδανικό τόσο για σενάρια υψηλής ακρίβειας (π.χ. FPS) όσο και για σενάρια υψηλής ταχύτητας. Μπορεί να «διαβάσει» επιτάχυνση μεγαλύτερη των 40G και μέγιστη ταχύτητα κίνησης μεγαλύτερη των 400 ιντσών ανά λεπτό, οπότε θα ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο γρήγορες εντολές σας.

    Παρ΄ότι συχνά οι gamers προτιμούν τα ενσύρματα μοντέλα, καθώς έτσι ελαχιστοποιείται το lag που η ασύρματη σύνδεση εμπεριέχει, η τεχνολογία Lightspeed της Logitech καθιστά το Pro X Superlight μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση, συνδυάζοντας σχεδόν μηδενικό lag με όλα τα πλεονεκτήματα της ασύρματης σύνδεσης. Άλλωστε, δόθηκε μεγάλη έμφαση στη μηδενική τριβή, οπότε ένα καλώδιο USB θα ήταν πραγματικά… «κρίμα» σε ένα τέτοιο ποντίκι, καθώς πάντα γίνεται αισθητό κατά την κίνηση του χεριου.

    Εν ολίγοις, αν θέλετε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων με το mouse σας, ένα ποντίκι πραγματικά… «πούπουλο» χωρίς τριβές, αλλά με εξαιρετική ακρίβεια και ελαχιστο lag, τότε το Logitech Pro X Superlight είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε gamer και όχι μόνο!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles