19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Logitech Touch K400: To καλύτερο εργαλείο στα χέρια κάθε σπουδαστή!

    Ως γνωστόν, η ζωή ενός φοιτητή ή σπουδαστή, μπορεί να είναι όμορφη και δημιουργική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται και αρκετή δουλειά, καθώς όλες οι σχολικές εργασίες σίγουρα απαιτούν μπόλικο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Σε αυτή την περίπτωση, ο εκάστοτε σπουδαστής χρειάζεται ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του και σίγουρα αυτό δεν είναι άλλο από ένα εύχρηστο και άνετο πληκτρολόγιο.logitech-touch-k400

    Μία από τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι το Wireless Touch K400, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, το οποίο συνδυάζει μοναδική ποιότητα κατασκευής, δυνατότητες και εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Οι μικρές διαστάσεις συμπληρώνονται από το λιγοστό βάρος βοηθούν σημαντικά στην εύκολη μεταφορά του, ενώ τα μαλακά, με στρογγυλές γωνίες πλήκτρα χαμηλού προφίλ και το ρυθμιζόμενο ύψος του προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη χρήση. Επιπλέον, τα 12 multimedia πλήκτρα ελέγχου του Touch K400 κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή σας και τα 12 programmable function keys σας βοηθούν να ορίσετε μία σειρά από παραμέτρους που προσαρμόζουν την πληκτρολόγηση πιο πολύ πάνω στις ανάγκες σας. Παράλληλα, ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του, είναι η ύπαρξη ενός multitouch touchpad 3.5 ιντσών, το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Μάλιστα, το εν λόγω touchpad συνεργάζεται άψογα με τα Windows 8, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα για χειρισμό μέσω gestures.

    logitech-touch-k400_2

    Το Logitech Touch K400 σίγουρα θα ικανοποιήσει και με παραπάνω τους σπουδαστές που αναζητούν ένα άνετο, εύχρηστο και ξεκούραστο πληκτρολόγιο που θα κάνει πραγματικά τη ζωή τους πιο εύκολη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles