14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech Z337 Bold Sound. Το νέο ηχείο της εταιρείας με Bluetooth

    Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Z337 Bold Sound με Bluetooth, του πρώτου ηχείου οικιακής χρήσης της εταιρείας που σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο ασύρματα από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone με δυνατότητα Bluetooth.

    z337-vt

    Με μέγιστη ισχύ στα 80W αυτό το σύστημα ηχείων ζωντανεύει όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο με καθαρό ήχο και δυνατά μπάσα. Εκτός από την ασύρματη σύνδεση, μπορείτε επίσης να συνδέετε το Logitech Z337 στην πηγή περιεχομένου σας μέσω εισόδου 3,5 mm ή RCA, συνεπώς είναι εύκολη η σύνδεση με μια οθόνη, έναν υπολογιστή ή μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ενώ απολαμβάνετε παράλληλα ασύρματη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές.

    z337-vt-a

    Το ηχείο περιλαμβάνει επίσης μια βάση ελέγχου που μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια άνετη θέση για εύκολη πρόσβαση σε βασικά κουμπιά ελέγχου του ηχείου, όπως τα κουμπιά ενεργοποίησης, έντασης ήχου και σύζευξης Bluetooth, μαζί με μια υποδοχή ακουστικών για τις φορές εκείνες που θέλετε αθόρυβη ακρόαση. Ένα εξειδικευμένο κουμπί στο πίσω μέρος του subwoofer σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το επίπεδο μπάσων.

    Το Logitech Z337 Bluetooth αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Σεπτέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 80,99 ευρώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles