16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η σκηνή του Loki από το Avengers: Age of Ultron κόπηκε επειδή έκλεβε την παράσταση!

    Tελικά ο Tom Hiddleston όντως γύρισε σκηνές με τον Idris Elba, όπως είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο ο Βρετανός ηθοποιός, για το Avengers: Age of Ultron αλλά δεν τις είδαμε ποτέ! Μπορεί να ήταν ένα μικρό πέρασμα του “Loki” από έναν εφιάλτη που συνήθιζε να βλέπει ο Thor, ωστόσο ακόμα κι αυτό αποδείχθηκε… προβληματικό για την υπόλοιπη ταινία. Ποιος ήταν ο λόγος; Μα επειδή ο Loki έκλεβε τις εντυπώσεις και μπέρδεψε το κοινό στα test screenings!

    loki

    Όπως αποκάλυψε στο Digital Spy, έκανε όντως τα γυρίσματα για μία ημέρα και απόλαυσε πολύ την εμπειρία. Στη συνέχεια όμως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Kevin Feige, τον πρόεδρο των Marvel Studios που ουσιαστικά του είπε πως στα test screenings το κοινό επικεντρώθηκε πολύ επάνω στο ρόλο του Loki και το έκανε να πιστέψει πως ήταν αυτός που έλεγχε τις πράξεις του Ultron. Αυτό η παραγωγή σκέφτηκε πως έφερνε μία ανισορροπία στον κρίσιμο ρόλο του villain και αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το υλικό.
    Πως το πήρε ο Hiddleston; Πολύ cool. “Ήταν λογικό όταν είδα το φιλμ. O Ultron ήταν ο κακός. Αυτό ήταν το σημαντικό. Γι’ αυτό και ο Loki δεν έπαιξε”.
    Πάντως αυτό δείχνει πως η παρουσία και η επιρροή του “Loki” παραμένει μία από τις πλέον εντυπωσιακές στην superhero κινηματογραφική πραγματικότητα ενώ και το fan club του μπορεί να συγκριθεί με οποιουδήποτε άλλου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles