21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    London Has Fallen: H τρομοκρατία πέρασε τον Ατλαντικό

    Ναι, τα αστεία στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν πως με τόσες πρωτεύουσες στον κόσμο οι ευκαιρίες για sequels είναι ατελείωτες. Ωστόσο ας δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία στον Gerard Butler να επαναλάβει τον ρόλο του μυστικού πράκτορα Mike Banning που μετά το Olympus Has Fallen -που δεν τα είχε πάει και άσχημα στο box office το 2013 φέρνοντας 160 εκατ. δολ.- θα προτάξει μία ακόμη φορά τα στήθη του για να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο. Μόνο που αυτή τη φορά θα το κάνει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και στο Λονδίνο. London Has Fallen λοιπόν και στο πλάνο να περιμένετε πολύ Big Ben, Τάμεση κλπ.

    London Has Fallen

    Ο Aaron Eckhart ερμηνεύει ξανά τον Αμερικανό Πρόεδρο και ο Morgan Freeman τον Αντιπρόεδρο με την όπως πάντα αξεπέραστη φωνή. Η Angela Bassett όπως βλέπεται κλαίει στο trailer στο ρόλο της Lynn Jacobs καθώς παρακολουθεί το νούμερο 6 των παγκόσμιων τρελών να απειλεί την ζωή του Αμερικανού Προέδρου που έχει εγκλωβιστεί στο Λονδίνο, σε μία σύνοδο κορυφής που έχει καταλήξει σε δολοφονία των σημαντικότερων πρωθυπουργών της γης.
    Η ταινία που σκηνοθετεί ο Babak Najafi παίρνοντας την θέση του Antoine Fuqua, βγαίνει σήμερα στις αίθουσες σε διανομή Odeon.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles