18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ματιές στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του Tom Clancy’s: The Division!

    Το Tom Clancy’s: The Division είναι αυτή τη στιγμή ένα απιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς και η Ubisoft ρίχνει σε αυτό αρκετό βάρος. To 3rd person squad-based tactical shooter (με αρκετά στοιχεία RPG) της Ubisoft βρίσκεται στο ραντάρ μας για περισσότερα από 3 χρόνια και δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα gaming projects των τελευταίων ετών, που κάτι μας λέει ότι σίγουρα θα λατρέψουν οι gamers!

    tom-clancys-the-division-screen-female-protagonist

    Στο τελευταίο trailer μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε μία δυνατή γεύση από τον Post-apocalyptic κόσμο του The Division, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα κάνει όλους τους λάτρεις του είδους να… λιώσουν. Το μοναδικό setting, το concept της συνεργασίας ανάμεσα στους agents και οι εξαιρετικοί μηχανισμοί του gameplay συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό παιχνίδι που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει τις καρδιές των gamers. To The Division θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου για Xbox One, PS4 και PC και κάτι μας λέει ότι θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα ως το «παιχνίδι της χρονιάς»! Δείτε το trailer που ακολουθεί και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοούμε…

    https://youtu.be/GNIji2oVo9w

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles