15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η εξαγορά της LoopPay από τη Samsung φέρνει την απάντησή της στο Apple Pay

    H Samsung συμφώνησε να εξαγοράσει τον πάροχο λύσεων mobile “πορτοφολιού” LoopPay, μία εταιρεία η οποία διαθέτει προϊόντα ευθέως ανταγωνιστικά στο …Apple Pay.

    looppay-samsung

    Ως μέρος της συμφωνίας (οι οικονομικοί όροι της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστοί) οι ιδρυτές της LoopPay θα συνεργαστούν με τη Samsung Mobile, με την εταιρεία, βέβαια, να συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη θυγατρική του Κορεάτη κατασκευαστή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο εταιρείες ήδη έχουν αναπτύξει σχέσεις και πριν την εξαγορά, κάτι που καθιστά πιθανό το να δούμε την mobile wallet τεχνολογία της LoopPay ακόμη και στο επερχόμενο Samsung Galaxy S6, κάτι για το οποίο έδωσε hint και ο CEO της LoopPay.

    LoopPay
    Η LoopPay μεταξύ άλλων κατασκευάζει θήκες για δημοφιλή smartphones όπως το iPhone με την τεχνολογία πληρωμών της ενσωματωμένη.

    Το πλεονέκτημα της λύσης της LoopPay σε σχέση με ανταγωνιστικές προτάσεις, όπως το Apple Pay ή το Google Wallet (οι οποίες απαιτούν ειδικούς NFC readers), είναι ότι μπορεί να συνεργαστεί με τους περισσότερους υπάρχοντες αναγνώστες μαγνητικών πιστωτικών καρτών της αγοράς, με την εταιρεία να σημειώνει ότι συνεργάζεται με το 90% των σημείων που δέχονται πιστωτικές κάρτες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles